Kakkerlakkenbestrijding Sittard

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken in je woning zijn geen pretje. Kakkerlakkenbestrijding Sittard weet er alles van en weet ook hoe hij je er snel van af kan helpen. Het is belangrijk om werkelijk alle kakkerlakken te elimineren. Onze kakkerlakkenbestrijder in Sittard is Ted van Deli Hygienetechniek; hij weet de kakkerlakken te vinden en heeft de middelen om ze te verdelgen. Bel of mail hem om snel tot een afspraak te komen.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
20+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Sittard

Als je een professional zoekt op het gebied van kakkerlakken bestrijden in Sittard, ben je bij Ted van Deli Hygienetechniek aan het juiste adres. Hij zal je namelijk vakkundig van je kakkerlakkenbesmetting afhelpen. Deli Hygienetechniek maakt deel uit van het landelijke netwerk Beestjes Kwijt en Ted is onze specialist in Sittard. Bel hem direct of vul het contactformulier in, dan komt Ted de situatie bekijken om vervolgens een actieplan op te stellen. Als jij daarmee akkoord gaat, kunnen de kakkerlakken gaan aftellen...

Kakkerlakken bestrijden Sittard

Onze kakkerlakkenbestrijder in Sittard helpt je graag!

Kakkerlakken bestrijden in Sittard is één van de specialiteiten van ongediertebestrijdingsbedrijf Deli Hygienetechniek. Namens dit bedrijf is Ted de specialist in kakkerlakkenbestrijding te Sittard en directe omgeving.

Ted zal je bij het eerste contact ‘t hemd van het lijf vragen. Hij zal alles willen weten over wat je precies hebt gezien. Heb je het beestje zelf gezien? Heb je zijn ontlasting gezien? Velletjes misschien? En waar zag je ‘m? Ben je zelf nog op onderzoek uitgeweest? Heb je meer kakkerlakken aangetroffen? Ben je particulier of ondernemer? Heb je een voedselproducerend bedrijf? Een restaurant misschien? 

Voor Ted is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie te krijgen, zodat hij zich een beeld kan vormen van jouw probleem. In hetzelfde gesprek zal hij een afspraak met je maken om de situatie ter plaatse te komen bekijken. Hij zal dan proberen alle schuilplaatsen van de kakkerlakken te ontdekken en een inschatting maken van de hoeveelheid kakkerlakken die verdelgd moeten worden. Alle verzamelde informatie verwerkt Ted vervolgens in een plan van aanpak, waarin hij behalve de te volgen strategie ook een kostenplaatje in mee zal nemen.

Als je daar positief op antwoordt, gaat de bestrijder direct aan de slag voor je. Voor de kakkerlakken is dat slecht nieuws, want hun dagen zijn dan geteld!

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Ted, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Een probleem oplossen begint met het erkennen ervan. Als je maar niet van de kakkerlakken afkomt, doe je er goed aan een professional in de arm te nemen. Mijn naam is Ted van Deli Hygienetechniek. Ik ben een ervaren ongediertebestrijder die jou gaat helpen met je probleem. De kakkerlakken zijn gewaarschuwd!

085 - 029 6297
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Sittard

Kakkerlakkenbestrijding in Sittard voor een eerlijke prijs

Het zou fijn zijn als we een vaststaand bedrag konden noemen voor de kosten van kakkerlakken bestrijden in Sittard. Dat kan helaas niet. Daarvoor zijn er te veel factoren die een belangrijke rol spelen bij de aanpak van een kakkerlakkenbesmetting. En die zijn op voorhand niet in te schatten.

Een paar prangende vragen zijn bijvoorbeeld: hoe ernstig is de besmetting? Waar zitten de beestjes? Welke technieken en  producten moeten ingezet worden om jou van de kakkerlakkenbesmetting te verlossen? Hoeveel tijd is Ted kwijt aan het elimineren van alle beestjes? Daarom: zodra Ted bij jou in het pand is geweest voor een inspectie, zal hij met een plan van aanpak komen, waarin is opgenomen wat hij gaat doen, hoe hij het gaat doen, wat ervoor nodig is en wat de totale kosten zijn.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

H.j. uit Hilversum

Probleem zat eigenlijk bij de buren maar is door aob perfect opgelost. De aob-mederwerker was perfect op tijd en gaf veel informatie over ongedierte b...

Lees de hele review

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Sittard

Binnenkort volgen hier problemen van andere klanten uit Sittard die inmiddels weer vrij van kakkerlakken zijn.

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder