Kakkerlakkenbestrijding Alkmaar

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Ben je op zoek naar de beste Kakkerlakkenbestrijding in Alkmaar? Je hebt ‘m gevonden! Jan van Traas Noord-Holland is speciaal geselecteerd op basis van zijn ervaring en vakmanschap. Hij heeft een neusje voor kakkerlakken, spoort ze allemaal op en verdelgt ze zodat jij snel van je kakkerlakkenbesmetting af bent. Bel of mail jouw lokale kakkerlakkenbestrijder in Alkmaar snel! 

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Alkmaar

Kakkerlakken gezien in je woning of bedrijfspand en nu zoek je een specialist in het bestrijden van kakkerlakken in Alkmaar? Aha! Jan is de man die je moet hebben! Jan van Traas Noord-Holland maakt deel uit van het landelijk netwerk Beestjes Kwijt en is dé specialist in het verdelgen van kakkerlakken. Om ervoor te zorgen dat je kakkerlakkenbesmetting niet nóg groter wordt, doe je er goed aan Jan direct te bellen en een afspraak te maken voor een inspectie en het maken van een verdelgingsplan.

Kakkerlakken bestrijden in Alkmaar

Jan is jouw kakkerlakkenbestrijder in Alkmaar

Alkmaar is - samen met Gouda en Edam - dé kaasstad van Nederland. Alkmaar is de enige stad waar nog kaas verhandeld wordt op traditionele wijze. In de periode van april tot en met september wordt de kaasmarkt elke vrijdagochtend  gehouden. De kazen worden er geproefd, gekeurd, gewogen en gekocht via de handjeklapmethode.

De kaas staat hier symbool voor alle lekkere dingen die de mens eet en waar dus ook de kakkerlak gek op is. Jan van Traas Noord-Holland weet dat als geen ander. Hij is gespecialiseerd in het bestrijden van kakkerlakken in Alkmaar.

De kakkerlak is een cultuurvolger. Dat houdt in dat hij graag zo dicht mogelijk bij de mens leeft  omdat die - onbewust en ongewild - heel goed voor hem zorgt. We regelen onderdak, veiligheid en voedsel voor cultuurvolgers. Maar dat moeten we niet willen. Niet waar het kakkerlakken betreft in elk geval, want de kakkerlak draagt allerlei ziektekiemen bij zich die direct of indirect op de mens kunnen worden overgebracht. Het betreft dan ook nog eens ziektes die voor ernstige complicaties kunnen zorgen.

Daarbij, het is geen prettig idee, kakkerlakken binnen te hebben. En het is ronduit vervelend dat ze aan je etenswaren zitten, want die kun je daarna weggooien om niet het risico te lopen op besmetting met een bacterie of virus. Daarom: schakel Jan van Kakkerlakkenbestrijding Alkmaar in als je de beestjes hebt gespot! Er is geen tijd te verliezen, want tien kakkerlakken zijn er in ‘no time’ 100!

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Jan, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Je hebt geprobeerd om van de kakkerlakken af te komen, maar je vindt nog steeds overal ontlasting? Bel of mail mij dan. Ik ben Jan van Traas Noord-Holland en ik heb veel ervaring in kakkerlakken bestrijden te Alkmaar. We maken een afspraak voor een inspectie en ik kom vervolgens met een plan van aanpak om je van je probleem te verlossen!

085 - 029 6297
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Alkmaar

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Alkmaar rekent faire prijs

Hoe graag we ook zouden willen, de kosten voor kakkerlakkenbestrijding in Alkmaar zijn helaas niet in een vast tarief te vangen. Jan, jouw lokale kakkerlakkenbestrijder in Alkmaar kan, afhankelijk van de precieze situatie, na een uitgebreide inspectie wél een prijs bepalen. Tijdens die inspectie zal hij in beeld brengen hoe ernstig de kakkerlakkenbesmetting is en wat er allemaal bij komt kijken om alle beestjes te elimineren. Je kunt daarbij denken aan de benodigde tijd, alsmede de materialen en middelen die er ingezet moeten worden tijdens een bestrijdingssessie.

Jan komt graag naar je woning of bedrijfspand voor die inspectie. Na zijn bezoek komt hij met een plan van aanpak, waarin dan ook de prijs voor de bestrijding staat vermeld. Als je daarmee akkoord gaat, weet je in elk geval zeker dat je probleem bij hem in goede handen is.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Floris uit 's-gravendeel

Erg tevreden. Snel, deskundig en zeer klantvriendelijk.

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Alkmaar

Wij zijn in december verhuisd naar Alkmaar. Eerst woonden we in Amsterdam centrum, waar er kakkerlakken in de keuken kwamen door de restaurants waar we door omringd waren. Ik heb er toen na de verhuizing een paar uit dozen zien komen en de laatste tijd zien we er ook weer veel in de keuken. Als we ze zien maakt mijn vriend ze dood en de hele kleine kakkerlakjes kan ik zelf wel dood maken. Maar ik wil er eigenlijk gewoon helemaal vanaf natuurlijk. We hebben ook een pup in huis en ik wil niet zelf aan de gang met bestrijdingsmiddelen. Daarnaast vind ik de beesten smerig en doodeng dus echt schoonmaken in de keukenkastjes durf ik niet nu. Graag wil ik een kakkerlakkenbestrijder uit Alkmaar inschakelen om ze te bestrijden. Bij voorbaat dank.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik denk dat ik kakkerlakken in huis heb, zelf heb ik er al een gevangen maar ik denk dat er nog veel meer zitten. Ben nu dus op zoek naar kakkerlakkenbestrijding in Alkmaar en hoop dat u mij kan helpen.

3 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder