Kakkerlakkenbestrijding Den Haag

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken binnen, het is geen alledaags probleem. Maar Kakkerlakkenbestrijding Den Haag weet van wanten. Elroy van Ongediertemeldpunt is speciaal geselecteerd op zijn ervaring en vakkennis. Hij heeft zich bewezen als vakman en is onze vaste kakkerlakkenbestrijder in Den Haag. Heb je dus een kakkerlakkeninvasie, bel of mail hem snel, dan kan hij aan de slag met de eliminatie van alle kakkerlakken.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Den Haag

Als je kakkerlakken in je woning of bedrijfspand hebt gezien is het raadzaam om snel in te grijpen om verdere verspreiding van de beestjes te voorkomen. Bel Ongediertemeldpunt om je probleem te verhelpen. Ongediertemeldpunt is onderdeel van het landelijke netwerk Beestjes Kwijt en Elroy is onze specialist op het gebied van kakkerlakken bestrijden in Den Haag. Je kunt ook het contactformulier invullen om tot een afspraak te komen. Elroy zorgt ervoor dat je woning snel weer kakkerlakkenvrij is. Hij staat 24/7 voor je klaar!

Kakkerlakken bestrijden in Den Haag

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Den Haag: Elroy

In Den Haag (en Scheveningen) wonen zo’n 535.000 mensen in een relatief klein gebied.  Voeg daar alle toeristen en zon-, zee- en strandliefhebbers aan toe en je beseft dat Den Haag een heel drukke stad is. Waar veel mensen bij elkaar leven, daar is het ook druk met ‘cultuurvolgers’. Dat zijn dieren die graag in de buurt van de mens leven, zoals bijvoorbeeld ratten, muizen en kakkerlakken. Mocht je ooit in de omstandigheid terecht komen dat je kakkerlakken moet bestrijden in je woning of bedrijfspand, zoek dan contact met Elroy van Ongediertemeldpunt.

Deze vakman zal de kakkerlakken vakkundig en verantwoord bestrijden en dat is belangrijk, want kakkerlakken kunnen jou en je gezinsleden of huisgenoten voor flinke problemen stellen. Cultuurvolgers kunnen namelijk allerlei vervelende bacteriën, schimmels of virussen bij zich dragen en ‘en passant’ overdragen op mens of huisdier.

Als je kakkerlakken in je woning, bedrijfspand hebt, vraag je je af hoe je eraan komt. Nou moet je weten dat het een absolute vereiste is om je pand en directe omgeving goed te onderhouden én schoon te houden om ongedierte buiten te houden. Als je pand hermetisch afgesloten is, kunnen ze niet binnen komen en als er niks te eten is, hebben ze er ook gene behoefte aan.

En mocht je dan toch eens kakkerlakkenbestrijding in Den Haag nodig hebben, bel Elroy dan gewoon. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Dan belt hij jou en is de oplossing van je probleem nabij.

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Elroy, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Is de maat vol? Klaar met die vieze poepjes op je aanrecht of in je voorraad? En je wilt niet het risico lopen op ziektes die door kakkerlakken verspreid worden? Ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt en sta klaar om je te helpen. Bel me of vul het contactformulier in, dan maken we direct een afspraak.

085 - 029 6297
Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Den Haag

Prettige prijs voor kakkerlakkenbestrijding in Den Haag

De kosten voor kakkerlakkenbestrijding in Den Haag worden pas helder na de inspectie van de ongediertebestrijder in het pand waar de kakkerlakken zijn aangetroffen. Elroy komt graag naar je woning of bedrijfspand om de ernst van de kakkerlakkenbesmetting in kaart te brengen. Aan de hand daarvan kan hij je een prijs geven voor de behandeling.

Hij verpakt dat tarief in een compleet plan van aanpak, waarin tevens is opgenomen hoe hij de kakkerlakken wil gaan aanpakken, wat hij nodig heeft aan bestrijdingsmiddelen en hoeveel tijd het al bij al gaat kosten. Als je daar ja tegen zegt, gaat Elroy zo snel mogelijk aan de slag. Het kan zijn dat de bestrijder na de eerste bestrijdingssessie nog eens terug moet komen om te controleren of de bestrijdingsactie tot 100 procent resultaat heeft geleid of dat er nog iets moet gebeuren.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

H.j. uit Hilversum

Probleem zat eigenlijk bij de buren maar is door aob perfect opgelost. De aob-mederwerker was perfect op tijd en gaf veel informatie over ongedierte b...

Lees de hele review

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Den Haag

Wij denken een kakkerlak te hebben ontdekt in ons huis. Het beest zat op onze gordijnen. De ramen stonden open, dus het beest kan van buiten zijn gekomen. Een week geleden vonden we een gelijk soortig beestje in onze gang. Kan er misschien een kakkerlakkenbestrijder in Den Haag langskomen om hier naar te kijken?

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

De kakkerlakken zijn hier in grote getalen aanwezig, vooral in de keuken. Ze zijn hardnekkig, we krijgen ze zelf niet weg. We willen deze kakkerlakken graag laten bestrijden.

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Ik heb sinds 1 maand of langer last van kakkerlakken. Elke avond zie ik er een aantal op de gang, in de badkamer en in de keuken. Ik ben opzoek naar een kakkerlakkenbestrijder in Den Haag.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Wat kost het om kakkerlaken te bestrijden in een huis van ongeveer 40 vierkante meter in Den Haag? Ik heb er al veel dood aangetroffen en vandaag 1 kleine (levende) in de keuken gezien. Ik heb ook nog hele jonge kinderen dus wil hier graag van af. Zou u mij al een offerte kunnen sturen?

1 maand geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder