Kakkerlakkenbestrijding Utrecht

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakkenbestrijding Utrecht is gespecialiseerd in het doelmatig bestrijden van kakkerlakken. Dat moet ook, want de kakkerlak is een moeilijk te verdelgen beestje, mede omdat hij resistent is tegen diverse bestrijdingsmiddelen. Onze kakkerlakkenbestrijder in Utrecht weet echter van wanten en helpt je snel en vakkundig uit de problemen. Bel of mail Ton van AVL Ongediertebestrijding nu voor een afspraak!

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Utrecht

Je hebt een kakkerlakkenbesmetting en wilt er zo snel mogelijk van af. Bel Ton van AVL Ongediertebestrijding of vul het contactformulier in, dan heb je de eerste stap naar de oplossing van jouw probleem gezet. Ton is namens het landelijk netwerk Beestjes Kwijt dé expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden in Utrecht. Hij komt graag de situatie ter plaatse bekijken om vervolgens een plan van aanpak op te stellen. Daarna wil hij liefst zo snel mogelijk met de eliminatie van de kakkerlakken kunnen beginnen. Je woning is snel weer vrij van beestjes!

Kakkerlakken bestrijden in Utrecht

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Utrecht staat klaar voor je!

Je zit er niet op te wachten natuurlijk, maar als je kakkerlakken moet bestrijden in Utrecht, is het verstandig om het door een professional te laten doen. Dan weet je dat het op veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke wijze gebeurt. Ton van AVL Ongediertebestrijding is jouw lokale kakkerlakkenbestrijder in Utrecht en omgeving. Hij helpt je van de kakkerlakken af, of je nou in Overvecht woont, in Zuilen, in Tuinwijk of een bedrijf hebt in Hoograven. 

Als je eenmaal kakkerlakken in je woning, studentenhuis of bedrijfspand hebt, wil je natuurlijk weten hoe en waarom ze bij je binnen zijn gekomen. Ook daar kan Ton je antwoord op geven. Als je hem benadert, zal hij je eerst wat vragen stellen en vervolgens komt hij bij je langs voor een inspectie. Hij zal kijken waar de beestjes allemaal zitten, hoe groot de populatie is én onderzoeken hoe ze bij je binnen zijn gekomen. Dat probleem zal hij eerst oplossen, want hij wil natuurlijk niet dweilen met de kraan open.

De specialist zal je tevens wat tips geven over het bewaren en opslaan van etenswaren en voedsel voor huisdieren, zodat de kakkerlakken daar niet meer bij kunnen. De beestjes zijn namelijk altijd op zoek naar voedsel en ze zijn daarbij bepaald niet kieskeurig. Ze lusten werkelijk alles! Van crackers tot kruimels en van zangzaad tot zeep.

Als je ondanks de nodige voorzorgsmaatregelen toch kakkerlakken aantreft in je woning of bedrijfspand, wacht dan niet te lang met het bellen van Ton, want de populatie zal snel groeien. Kakkerlakkenbestrijding in Utrecht is geen luxe, maar bittere noodzaak, want de beestjes kunnen aardig wat schade veroorzaken,ook aan de gezondheid van jou of je huisgenoten!

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Ton, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Wil je eindelijk eens van die kakkerlakken af? Heb je geprobeerd ze weg te krijgen, maar is het je niet gelukt? Dan is het tijd voor een vakman. Mijn naam is Ton en ik ben van AVL Ongediertebestrijding. Ik ben gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte, waaronder kakkerlakken. Bel me of vul het contactformulier in, dan maken we snel een afspraak!

085 - 029 6297
Logo evm Logo vca

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Utrecht

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Utrecht helpt je voor een mooie prijs

De kosten voor het bestrijden van kakkerlakken in Utrecht zijn niet op voorhand in kaart te brengen. Het hangt er maar net vanaf hoe ernstig de kakkerlakkenbesmetting is. Waar zitten de kakkerlakken? Hoeveel zijn het er? Zijn ze op die plekken gemakkelijk te bestrijden? En vooral: hoeveel tijd is de kakkerlakkenbestrijder kwijt met het klaren van de klus?

Ton van AVL Ongediertebestrijding komt daarom eerst bij je thuis of in je bedrijfspand inspecteren. Aan de hand van de inspectie maakt hij een actieplan en daarin neemt hij ook het bijbehorende kostenplaatje mee. Als je akkoord gaat met zijn voorstel, maakt hij direct een afspraak voor de behandeling met je. Denk eraan: het kan best zijn dat de bestrijder een (paar) keer terug moet komen om te controleren of alle kakkerlakken het loodje hebben gelegd.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Ajm uit Hilversum

Professioneel . Effectief . Vanuit overzicht handelen . Geen onnodig gepraat. En beestjes kwijt .

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Utrecht

Wij hebben last van kakkerlakken in de keuken (oude woning in centrum van Utrecht). Qua aantallen lijkt het nog beperkt, maar we willen graag weten wat professionele kakkerlakkenbestrijding gaat kosten en wat de algemene aanpak is.

4 jaar geleden

Utrecht • Utrecht •

We hebben sinds een maand zichtbaar last van kakkerlakken in een werfkelder van 30 m2 in Utrecht. Ik heb al minimaal 4 verschillende formaten ontdekt (ook op de kakkerlakken plakstrip die we neergelegd hebben) dus vrees dat ze er al langer zitten. De ruimte is klein, makkelijk af te sluiten, maar zit vol met kieren en ruimte onder een houten vloer. Graag horen we van u wat u voor ons zou kunnen betekenen in het bestrijden van de kakkerlakken en ontvangen we een prijsindicatie.

4 jaar geleden

Utrecht • Utrecht •

Beste, ik zag af en toe een amerikaanse kakkerlak lopen in de keuken en toen ik de hele keuken schoon wilde maken met chloor kwam ik er achter dat er een flink nest (zo'n 40 kakkerlakken rende er weg) achter de koelkast zat. We wonen in een oud huis dus het leek me het beste om het niet zelf te gaan proberen, maar ik vroeg me af hoe veel het gaat kosten als er een professionele kakkerlakkenbestrijder langskomt bij ons in Utrecht? Alvast bedankt.

6 jaar geleden

Utrecht • Utrecht •

Ik heb last van kakkerlakken op de tweede verdieping van mijn huis in Utrecht. Op de eerste verdieping en de begane grond heb ik ze nog niet gezien. Dus graag zie ik een offerte tegemoet voor het bestrijden van de kakkerlakken.

6 jaar geleden

Utrecht • Utrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder