Kakkerlakkenbestrijding Arnhem

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken in je woning of bedrijfspand? En zoek je dus kakkerlakkenbestrijding in Arnhem? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jerry van OBI Property Care & Inspectie is zeer ervaren in het bestrijden van kakkerlakken. Die ervaring is belangrijk, want deze klus vergt het nodige inzicht en een professionele werkwijze. Daarom: bel Jerry, jouw lokale kakkerlakkenbestrijder in Arnhem.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Arnhem

Kakkerlakken in je woning of bedrijfspand geconstateerd? Jerry komt je er snel van af helpen. Hij staat 24/7 klaar om kakkerlakken te bestrijden in Arnhem. Jerry maakt met zijn OBI Property Care & Inspectie deel uit van het netwerk Beestjes Kwijt en hij is onze specialist in Arnhem. Bel hem direct of vul het contactformulier in, dan komt hij zo snel mogelijk het probleem onderzoeken om te beoordelen wat de beste bestrijdingsmethode is. Hij maakt vervolgens een actieplan om de beestjes te elimineren.

Kakkerlakken bestrijden in Arnhem

Gedegen kakkerlakkenbestrijding in Arnhem: dat begint bij ons!

Dat kakkerlakken dol zijn op warmte en vocht is bekend, maar wat als ze dat allemaal komen opzoeken in je Arnhemse woning of bedrijf? Kakkerlakkenbestrijding Arnhem maakt overal wel wat mee: zo kunnen de kakkerlakken in afzuigkappen, ovens en magnetrons zitten. Razendsnel zijn ze ook, zo snel dat je ze zelf niet of nauwelijks te pakken krijgt. Een paar lijmvallen zetten? Dat is bij lange na niet genoeg als er vijftig of meer kakkerlakken rondzwerven!

Vanuit ‘Èrnem’ krijgt onze kakkerlakkenbestrijder, Jerry van OBI Property Care & Inspectie, bijna dagelijk aanvragen om kakkerlakken aan te pakken. Het kan gaan om een bewoner die kakkerlakken in zijn koekjesdoos met Arnhemse Meisjes heeft aangetroffen of het is misschien een wanhopige café-uitbater uit de Varenstraat of Korenmarkt. Waar er ook kakkerlakken in de stad opduiken, onze expert staat er!

Maar hoe komen kakkerlakken eigenlijk in jouw omgeving terecht? Kan het zijn dat ze op het afval van je restaurant of hotel zijn afgekomen? Of zijn ze in je woning terechtkomen omdat er na een groot stadsfeest zoals Koningsnacht niet zorgvuldig met afvalresten is omgegaan? De kakkerlakkenbestrijder voor Arnhem zoekt het uit en komt met een conclusie. Vervolgens kan de kakkerlakkenplaag worden aangepakt.

Geïnteresseerden in de Tweede Oorlog komen graag naar de stad om stil te staan bij de oorlogshistorie. Maar weinigen beseffen dat er binnen de stad regelmatig nog steeds gestreden wordt om kakkerlakken uit te bannen. Ondervind jij ook hinder van kakkerlakken en kun je deze strijd niet alleen aan? Bel of mail ons en jouw afspraak met dé expert in kakkerlakkenbestrijding wordt snel vastgelegd!

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Jerry, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Zelf kakkerlakken bestrijden in Arnhem? Begin er niet aan! Als je echt met flinke overlast te maken hebt, laat je het liever aan mij over. Mijn naam is Jerry van OBI Property Care & Inspectie en als je mij belt, of het contactformulier invult, dan spreken we snel af voor een inspectie en het maken van een plan van aanpak!

085 - 029 6297
Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Arnhem

De beste kakkerlakkenbestrijding in Arnhem voor een prettige prijs

Je hebt een kakkerlakkenbesmetting in je woning of bedrijfspand en je vraagt je af wat het gaat kosten om de beestjes te laten verwijderen. Begrijpelijk. Toch is het onmogelijk om je op voorhand een duidelijk beeld van te geven van de kosten van kakkerlakkenbestrijding in Arnhem. Het hangt er helemaal vanaf hoeveel werk Jerry heeft met het oplossen van jouw kakkerlakkenbesmetting. Er zijn namelijk nogal wat variabele factoren die een rol spelen, waarbij de belangrijkste zijn:

  • de grootte van de kakkerlakkenpopulatie
  • de verspreiding van de besmetting
  • de benodigde materialen en -middelen
  • het aantal bestrijdingssessies
  • het aantal arbeidsuren van de ongediertebestrijder

Zodra Jerry bij jou binnen is geweest voor een inspectie en hij weet wat er allemaal moet gebeuren, komt hij met een plan waarin ook een kostenplaatje is opgenomen. Als je met dat plan akkoord gaat, weet je één ding zeker: je bent straks verlost van die ellendige beestjes. En daar gaat het om!

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review

Ajm uit Hilversum

Professioneel . Effectief . Vanuit overzicht handelen . Geen onnodig gepraat. En beestjes kwijt .

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Arnhem

Wij hebben kakkerlakken in een studentenhuis. We zien er 2-3 per dag, maar het is al langer aan de gang. Ze zijn klein (duitse?). Het gaat om een appartement van +-80m2. Graag een offerte van een kakkerlakkenbestrijder hier in Arnhem.

5 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik heb zojuist 1 duitse kakkerlak gevonden in de keuken en ik ben bang dat er nog meer zitten. Wat moet ik doen? Mijn huis is altijd netjes en schoon! Wat zou het bestrijden van deze kakkerlakken kosten? Het gaat om mijn woning in Arnhem.

5 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Wij hebben last van kakkerlakken, het is in de keuken van ons restaurant van 20m2 in Arnhem. Ik wil graag een prijs indicatie voor het bestrijden van de kakkerlakken.

6 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder