Kakkerlakkenbestrijding Nijmegen

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken in je woning of bedrijfspand? En zoek je dus kakkerlakkenbestrijding in Nijmegen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jerry van OBI Property Care & Inspectie is zeer ervaren in het bestrijden van kakkerlakken. Die ervaring is belangrijk, want deze klus vergt het nodige inzicht en een professionele werkwijze. Daarom: bel Jerry, jouw lokale kakkerlakkenbestrijder in Nijmegen.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Nijmegen

Kakkerlakken in je woning of bedrijfspand geconstateerd? Jerry komt je er snel van af helpen. Hij staat 24/7 klaar om kakkerlakken te bestrijden in Nijmegen. Jerry maakt met zijn OBI Property Care & Inspectie deel uit van het netwerk Beestjes Kwijt en hij is onze specialist in Nijmegen. Bel hem direct of vul het contactformulier in, dan komt hij zo snel mogelijk het probleem onderzoeken om te beoordelen wat de beste bestrijdingsmethode is. Hij maakt vervolgens een actieplan om de beestjes te elimineren.

Kakkerlakken bestrijden in Nijmegen

Kakkerlakkenbestrijding ook in Nijmegen soms nodig!

Ook in de oudste stad van Nederland heeft Jerry van OBI Property Care & Inspectie het er maar druk mee: kakkerlakkenbestrijding in Nijmegen is een veelgevraagd product. De oorzaken? Die liggen veelal op het gebied van hygiëne. Jerry ziet het als hij ergens op moet komen draven om kakkerlakken te bestrijden in Nijmegen: smerige keukens, voedsel voor mens of huisdier dat open en bloot in de keuken of bijkeuken staat en afvalcontainers die op een kiertje staan om ze ‘te luchten’. Zitten de kakkerlakken eenmaal daarin, dan gaan ze vaak ook eens ‘een deurtje verder’ kijken.

Ook de robuust gebouwde huizen van vandaag de dag hebben vaak wel ergens een gaatje of kiertje waardoor kakkerlakken naar binnen kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan de stootvoegen die open worden gelaten om de spouwmuur te ventileren. Ideaal! Voor kakkerlakken is het de deur naar de hemel in sommige gevallen.

Als je de hygiëneregels niet in acht neemt, word je daar vroeg of laat voor gestraft. Niet alleen vermenigvuldigen bacteriën zich dan snel, je hebt ook kans dat ongedierte je met een bezoek vereert. En als kakkerlakken eenmaal binnen zijn, gaan ze ook niet uit zichzelf weg. Ze hebben het immers gewoon te goed bij jou!

Dat kun je niet over je kant laten gaan. Je moet er wat aan doen, want de kakkerlakken planten zich in een tempo voort waar een konijn de hik van krijgt en zo’n hele kolonie wordt vanzelfsprekend steeds brutaler, want ze moeten allemaal eten! Bovendien brengen ze een onaangename geur met zich mee én kunnen ze ziektekiemen overdragen op mens en huisdier. Mocht je kakkerlakken in je woning of bedrijfspand hebben, bel of mail Jerry dan gauw. Hij is de beste kakkerlakkenbestrijder van Nijmegen en zal de beestjes op een verantwoorde én effectieve manier bestrijden voor je.

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Jerry, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Zelf kakkerlakken bestrijden in Nijmegen? Begin er niet aan! Als je echt met flinke overlast te maken hebt, laat je het liever aan mij over. Mijn naam is Jerry van OBI Property Care & Inspectie en als je mij belt, of het contactformulier invult, dan spreken we snel af voor een inspectie en het maken van een plan van aanpak!

085 - 029 6297
Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Nijmegen

De beste kakkerlakkenbestrijding in Nijmegen voor een prettige prijs

Je hebt een kakkerlakkenbesmetting in je woning of bedrijfspand en je vraagt je af wat het gaat kosten om de beestjes te laten verwijderen. Begrijpelijk. Toch is het onmogelijk om je op voorhand een duidelijk beeld van te geven van de kosten van kakkerlakkenbestrijding in Nijmegen. Het hangt er helemaal vanaf hoeveel werk Jerry heeft met het oplossen van jouw kakkerlakkenbesmetting. Er zijn namelijk nogal wat variabele factoren die een rol spelen, waarbij de belangrijkste zijn:

  • de grootte van de kakkerlakkenpopulatie
  • de verspreiding van de besmetting
  • de benodigde materialen en -middelen
  • het aantal bestrijdingssessies
  • het aantal arbeidsuren van de ongediertebestrijder

Zodra Jerry bij jou binnen is geweest voor een inspectie en hij weet wat er allemaal moet gebeuren, komt hij met een plan waarin ook een kostenplaatje is opgenomen. Als je met dat plan akkoord gaat, weet je één ding zeker: je bent straks verlost van die ellendige beestjes. En daar gaat het om!

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Nijmegen

Binnenkort volgen hier problemen van andere klanten uit Nijmegen die inmiddels weer vrij van kakkerlakken zijn.

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder