Veelgestelde vragen

Alle antwoorden over kakkerlakken op een rijtje

Kakkerlakken Bestrijden is graag transparant over de service van onze bestrijders. Heb jij een vraag over onze diensten, dan kun je het antwoord mogelijk in onderstaand vragenoverzicht terugvinden. Staat je vraag er niet tussen? Geen punt, want je kunt ons altijd nog bellen of mailen. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Geen haast? Vraag een offerte aan!

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297

1. Hoe kom ik in contact met een kakkerlakkenbestrijder die in mijn buurt werkzaam is?

Je vult je postcode of woonplaats in en je drukt op ‘Vind mijn lokale bestrijder.’ Je wordt dan onmiddellijk voorgesteld aan de bestrijder die in jouw buurt werkzaam is. Ook zijn telefoonnummer verschijnt in beeld. Je kunt hem dan bellen voor een afspraak, ook ‘s avonds en in het weekend. Wil je liever een contactformulier invullen? Deze staat onderaan de pagina waarop jouw expert wordt voorgesteld.

2. Ben ik verplicht om een afspraak te maken na het invullen en versturen van het contactformulier?

Nee, je vult het contactformulier vrijblijvend in. Dit verplicht je tot niets.

3. Wat zijn de kosten van het bestrijden van kakkerlakken?

Jouw lokale ongediertebestrijder kan hier het beste antwoord op geven. Voor elke opdracht kunnen namelijk verschillende beslissingen worden genomen voor wat betreft de behandeling en de benodigdheden voor het oplossen van de plaag. Wil je een precieze voorstelling van de kosten, dan doe je er goed aan om jouw lokale kakkerlakkenbestrijder uit te nodigen voor een inspectie. 

De aanvraag voor een inspectie dien je telefonisch of per contactformulier in. Jouw lokale bestrijder zal dan zo spoedig langskomen voor een gedegen onderzoek. Hierna zal hij met een behandelingsvoorstel komen tegen een vaste prijs incl. btw. 

4. Op kakkerlakkenbestrijding zit geen garantie. Waarom niet?

Voor het bestrijden van kakkerlakken zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Deze worden voortgezet tot alle kakkerlakken verdwenen zijn. Garantie geven op het bestrijden van kakkerlakken is dus niet nodig. 

5. Hoe gaat Kakkerlakken Bestrijden met mijn persoonsgegevens om?

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Kakkerlakken Bestrijden garandeert dat jouw gegevens niet met derden worden gedeeld.

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder