Kakkerlakkenbestrijding Eindhoven

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Als je geplaagd wordt door kakkerlakken, dan moet je iets doen! Kakkerlakkenbestrijding Eindhoven is in dat geval je beste optie. De ervaring en vakkennis van Kees van Traas Midden-Brabant staat garant voor een snelle en doeltreffende oplossing. Kakkerlakkenbestrijding Eindhoven staat 24 uur per dag én in het weekend klaar voor je. Bel of mail hem direct en je kakkerlakkenbesmetting is gauw opgelost.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Eindhoven

Kakkerlakken bestrijden in Eindhoven? Dat is echt een kolfje naar de hand van Kees. Hij is van Traas Midden-Brabant, dat deel uitmaakt van het landelijk netwerk Beestjes Kwijt. Je doet er goed aan om zo spoedig mogelijk met hem in contact te treden om verdere aanwas van kakkerlakken te voorkomen. De procedure? Kees komt allereerst bij je thuis voor een inspectie. Daarna stelt hij een plan van aanpak op, om vervolgens zo snel mogelijk te beginnen met de behandeling. Kees helpt je van de kakkerlakken af!

Kakkerlakken bestrijden in Eindhoven

Kakkerlakkenbestrijding in Eindhoven: bel Kees

Och nee! Zag je daar nou een kakkerlak wegschieten? In de keuken? Gatverrrr! De alarmbellen gaan af in je hoofd. In dit geval handelt het om jouw eengezinswoning in Woensel, maar het kan evengoed een villa in De Karpen betreffen of een bedrijfspand in Oud-Strijp: een voedselproducerend bedrijf, een restaurant, een bar of een dierenspeciaalzaak. Kakkerlakken houden namelijk overal van, weten ze bij Traas Midden-Brabant, dé regionale expert in kakkerlakkenbestrijding te Eindhoven.

Kakkerlakken eten werkelijk álles. Soms zelfs elkaar, als het nodig is. Als jij ze dus eten ‘aanbiedt’, komen ze graag bij je binnen. Specialist Kees van Traas Midden-Brabant kan je allerlei tips geven over het opslaan van etenswaren van mens en huisdier, zodanig dat kakkerlakken er niet bij kunnen. Hij kan je na een onderzoek óók vertellen hoe de beestjes bij je zijn binnengekomen

Als je hem in de arm neemt om kakkerlakken te bestrijden in Eindhoven zal hij dáármee beginnen: wering aanbrengen zodat de beestjes niet meer van buiten naar binnen kunnen komen. Vervolgens zal hij in kaart brengen waar de beestjes allemaal zitten en een plan de campagne maken om ze te bestrijden. 

Als jij daar een akkoord op geeft, gaat hij aan de slag. Denk niet dat je de enige bent met ongedierte in je woning of bedrijfspand; Kees heeft met maar druk met kakkerlakken bestrijden in Eindhoven. Belangrijk is wel om er op tijd bij te zijn, want hoe langer je wacht, des te groter de populatie wordt en dat gaat sneller dan je denkt!

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Kees, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Mijn naam is Kees en ik ben van Traas Midden-Brabant. Als je te maken hebt met een kakkerlakkeninvasie, dan kan ik je uit de brand helpen. Bel me gewoon, of vul het aanvraagformulier in, dan maken we een afspraak voor een inspectie. Ik maak vervolgens een actieplan en kan direct daarna met de behandeling beginnen.

085 - 029 6297

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Eindhoven

Nette prijs-kwaliteitsverhouding bij kakkerlakkenbestrijding in Eindhoven

Je bent benieuwd naar de kosten voor het bestrijden van kakkerlakken in Eindhoven. Dat begrijpen we. Om die te kunnen bepalen is het echter essentieel dat er eerst een inspectie plaatsvindt in het met kakkerlakken overspoelde pand. Kees komt daartoe bij je thuis of in je bedrijfspand om te beoordelen hoe ernstig de kakkerlakkenbesmetting is en wat erbij komt kijken om deze op te lossen.

Je kunt daarbij denken aan de te gebruiken apparaten; de in te zetten bestrijdingsmiddelen; het aantal behandelingen en de tijd die er in totaal mee gemoeid is. Dat zijn de voornaamste componenten van een begroting, zoals Kees die opneemt in zijn plan van aanpak. Je zult begrijpen dat het onmogelijk is om een vast tarief te noemen op voorhand, aangezien elke situatie anders is. Eén ding weet je wel zeker: als Kees aan de klus begint, brengt hij deze ook tot een goed einde!

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review

H.j. uit Hilversum

Probleem zat eigenlijk bij de buren maar is door aob perfect opgelost. De aob-mederwerker was perfect op tijd en gaf veel informatie over ongedierte b...

Lees de hele review

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Eindhoven

Ik heb kakkerlakken in mijn keuken, soms ook in de woonkamer. ik woon in een huurhuis in Eindhoven, maar de bestrijdingskosten zijn voor de huurder. Blijkbaar zitten er ook kakkerlakken bij de buren, mijn vraag is dan ook of het nut heeft om de kakkerlakken in mijn huis te laten bestrijden terwijl de buren er niet aan mee willen doen? (ze willen geen kosten maken) Heeft u goed advies of een toepasselijke oplossing voor mij? Bij voorbaat dank.

4 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder