Kakkerlakkenbestrijding Amsterdam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken binnen, het is geen alledaags probleem. Maar Kakkerlakkenbestrijding Amsterdam weet van wanten. Elroy van Ongediertemeldpunt is speciaal geselecteerd op zijn ervaring en vakkennis. Hij heeft zich bewezen als vakman en is onze vaste kakkerlakkenbestrijder in Amsterdam. Heb je dus een kakkerlakkeninvasie, bel of mail hem snel, dan kan hij aan de slag met de eliminatie van alle kakkerlakken.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Amsterdam

Als je kakkerlakken in je woning of bedrijfspand hebt gezien is het raadzaam om snel in te grijpen om verdere verspreiding van de beestjes te voorkomen. Bel Ongediertemeldpunt om je probleem te verhelpen. Ongediertemeldpunt is onderdeel van het landelijke netwerk Beestjes Kwijt en Elroy is onze specialist op het gebied van kakkerlakken bestrijden in Amsterdam. Je kunt ook het contactformulier invullen om tot een afspraak te komen. Elroy zorgt ervoor dat je woning snel weer kakkerlakkenvrij is. Hij staat 24/7 voor je klaar!

Kakkerlakken bestrijden in Amsterdam

Voor kakkerlakkenbestrijding in Amsterdam: bel Elroy

Amsterdam kent dik 850.000 inwoners. Toch bewegen zich dagelijks meer dan een miljoen mensen in ‘Mokum’. Al die mensen moeten eten, wíllen eten, soms wel drie keer per dag. Dat doen ze thuis, in restaurants, eethuisjes, ‘uit de muur’, op de markt, in het cafetaria of… gewoon op straat. En wie genieten daarvan mee? Het antwoord komt van kakkerlakkenbestrijding Amsterdam: de cultuurvolgers: ratten, muizen en… kakkerlakken. 

Cultuurvolgers zijn levende wezens die ons mensen volgen, waar we ook gaan of staan. Waarom? Omdat we goed voor ze zorgen. Niet bewust weliswaar, maar toch. We morsen eten op straat, gooien voedingswaren in niet goed afgesloten afvalbakken, onderhouden onze huizen niet goed en zijn in huis ook weer niet zo schoon als we denken te zijn.

Ga je eigen woning maar eens na: weet je zeker dat die geen gaatjes of kieren heeft waardoor kakkerlakken naar binnen kunnen glippen? Heb je al je etenswaren in goed sluitende keukenkastjes? Ligt er niks op het aanrecht? Is de vloer goed schoon? En je badkamer? Is die een beetje netjes? Kortom: kakkerlakken kunnen bij jou niet binnenkomen en gaan bij jou niets te eten vinden?

Misschien niet, realiseer je je nu. Want je hebt kakkerlakken en zoekt nu hartstochtelijk naar een goeie kakkerlakkenbestrijder in Amsterdam. Nou goed, soms kun je er ook gewoon niks aan doen en weet je gewoon niet hoe je eraan komt. Gelukkig weet jij nu wel hoe je eraf komt. Je belt of mailt Elroy van Ongediertemeldpunt gewoon!

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Elroy, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Is de maat vol? Klaar met die vieze poepjes op je aanrecht of in je voorraad? En je wilt niet het risico lopen op ziektes die door kakkerlakken verspreid worden? Ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt en sta klaar om je te helpen. Bel me of vul het contactformulier in, dan maken we direct een afspraak.

085 - 029 6297
Logo cpmv Logo vca

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Amsterdam

Prettige prijs voor kakkerlakkenbestrijding in Amsterdam

De kosten voor kakkerlakkenbestrijding in Amsterdam worden pas helder na de inspectie van de ongediertebestrijder in het pand waar de kakkerlakken zijn aangetroffen. Elroy komt graag naar je woning of bedrijfspand om de ernst van de kakkerlakkenbesmetting in kaart te brengen. Aan de hand daarvan kan hij je een prijs geven voor de behandeling.

Hij verpakt dat tarief in een compleet plan van aanpak, waarin tevens is opgenomen hoe hij de kakkerlakken wil gaan aanpakken, wat hij nodig heeft aan bestrijdingsmiddelen en hoeveel tijd het al bij al gaat kosten. Als je daar ja tegen zegt, gaat Elroy zo snel mogelijk aan de slag. Het kan zijn dat de bestrijder na de eerste bestrijdingssessie nog eens terug moet komen om te controleren of de bestrijdingsactie tot 100 procent resultaat heeft geleid of dat er nog iets moet gebeuren.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

H.j. uit Hilversum

Probleem zat eigenlijk bij de buren maar is door aob perfect opgelost. De aob-mederwerker was perfect op tijd en gaf veel informatie over ongedierte b...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Amsterdam

Hallo, wij beginnen heel veel kakkerlakken te zien in ons restaurant in Amsterdam. Dit probleem is echt zeer groot. Wij willen graag dat u de kakkerlakken bestrijd (met eventuele garantie dat ze wegblijven). Zou u contact met ons kunnen opnemen en misschien al een offerte kunnen opstellen?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij hebben een kantoorruimte, er werken 25+ mensen en we hebben een grote open keuken/lunchruimte. Nu hebben we last van kakkerlakken in de keuken, voornamelijk bij de vaatwassers. We zijn dus opzoek naar een kakkerlakkenbestrijder in Amsterdam die ons zou kunnen helpen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb last van kakkerlakken in huis en ik vermoed dat het Duitse kakkerlakken zijn. Ik woon in Amsterdam. Wat is uw advies qua bestrijdingswijze? Of zou u eventueel deze kakkerlakken voor ons kunnen bestrijden?

2 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb last van kakkerlakken in mijn woning in Amsterdam. Kan u deze kakkerlakken bestrijden?

2 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Vanmiddag zag ik vanuit de hal een kakkerlak mijn woonkamer in lopen. Ik las op het internet dat het uitzonderlijk is dat een kakkerlak met daglicht naar buiten komt, dus ik maak mezelf erge zorgen. Ik ben net terug van vakantie (is hij mee gekomen?), en heb ook net de luchtfilters in mijn circulatiehok vervangen (komt hij daar vandaan?). Mijn buren hebben zelf nog geen kakkerlakken in huis gezien en ik weet niet wat ik kan doen. Graag zou ik contact op willen nemen met een kakkerlakkenbestrijder in Amsterdam voor de bestrijding van de kakkerlakken.

5 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder