Kakkerlakkenbestrijding Rotterdam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken binnen, het is geen alledaags probleem. Maar Kakkerlakkenbestrijding Rotterdam weet van wanten. Elroy van Ongediertemeldpunt is speciaal geselecteerd op zijn ervaring en vakkennis. Hij heeft zich bewezen als vakman en is onze vaste kakkerlakkenbestrijder in Rotterdam. Heb je dus een kakkerlakkeninvasie, bel of mail hem snel, dan kan hij aan de slag met de eliminatie van alle kakkerlakken.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Rotterdam

Als je kakkerlakken in je woning of bedrijfspand hebt gezien is het raadzaam om snel in te grijpen om verdere verspreiding van de beestjes te voorkomen. Bel Ongediertemeldpunt om je probleem te verhelpen. Ongediertemeldpunt is onderdeel van het landelijke netwerk Beestjes Kwijt en Elroy is onze specialist op het gebied van kakkerlakken bestrijden in Rotterdam. Je kunt ook het contactformulier invullen om tot een afspraak te komen. Elroy zorgt ervoor dat je woning snel weer kakkerlakkenvrij is. Hij staat 24/7 voor je klaar!

Kakkerlakken bestrijden in Rotterdam

Elroy: de beste kakkerlakkenbestrijder van Rotterdam

Rotterdam kent een slordige 640.000 inwoners. De stad lééft. Elk jaar neemt het aantal toeristen toe. Jaarlijks bezoeken zo’n 1,5 miljoen mensen de bruisende stad. Daarbij wordt er natuurlijk flink gegeten en gedronken. En waar gegeten wordt, daar ontstaat afval en waar afval is, daar is ongedierte. Behalve ratten en muizen zijn ook kakkerlakken gek op alles wat met voedsel te maken heeft. Moet je kakkerlakken bestrijden in Rotterdam, laat dat dan door een specialist doen:  Elroy van Ongediertemeldpunt.

Natuurlijk kun je zelf met een spuitbus door het huis gaan hollen, maar als je een serieuze kakkerlakkenuitbraak hebt, is dat niet aan te raden. Je zult er zo links en rechts wel één om zeep helpen, maar zijn familie en vrienden worden daar niet koud of warm van en blijven zich rustig, maar in razend tempo voortplanten. Zolang je de beestjes niet rigoureus aanpakt, wordt je probleem alleen maar groter en neem je dus ook risico’s met je gezondheid en die van je huisgenoten.

Kakkerlakken zijn op zichzelf niet gevaarlijk. Ze prikken je niet, bijten je niet, maar kunnen wel allerlei vervelende infectieziekten bij zich dragen en dus op mens of huisdier overbrengen. Wil je nou geen kakkerlakken in je woning of bedrijfspand, dan is het zaak ervoor te zorgen dat ze niet binnen kúnnen komen, door alle gaten en kieren van je pand te dichten. Verder is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze niet binnen wíllen komen, door erop toe te zien dat er geen voedsel voor ze beschikbaar is door voedingswaren slim te bewaren en geen etensrestjes of kruimels achter te laten.

Heb je dan toch een kolonie kakkerlakken binnen, bel of mail dan zo snel mogelijk met  Elroy van Ongediertemeldpunt, jouw kakkerlakkenbestrijder voor Rotterdam.

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Elroy, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Is de maat vol? Klaar met die vieze poepjes op je aanrecht of in je voorraad? En je wilt niet het risico lopen op ziektes die door kakkerlakken verspreid worden? Ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt en sta klaar om je te helpen. Bel me of vul het contactformulier in, dan maken we direct een afspraak.

085 - 029 6297
Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Rotterdam

Prettige prijs voor kakkerlakkenbestrijding in Rotterdam

De kosten voor kakkerlakkenbestrijding in Rotterdam worden pas helder na de inspectie van de ongediertebestrijder in het pand waar de kakkerlakken zijn aangetroffen. Elroy komt graag naar je woning of bedrijfspand om de ernst van de kakkerlakkenbesmetting in kaart te brengen. Aan de hand daarvan kan hij je een prijs geven voor de behandeling.

Hij verpakt dat tarief in een compleet plan van aanpak, waarin tevens is opgenomen hoe hij de kakkerlakken wil gaan aanpakken, wat hij nodig heeft aan bestrijdingsmiddelen en hoeveel tijd het al bij al gaat kosten. Als je daar ja tegen zegt, gaat Elroy zo snel mogelijk aan de slag. Het kan zijn dat de bestrijder na de eerste bestrijdingssessie nog eens terug moet komen om te controleren of de bestrijdingsactie tot 100 procent resultaat heeft geleid of dat er nog iets moet gebeuren.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

H.j. uit Hilversum

Probleem zat eigenlijk bij de buren maar is door aob perfect opgelost. De aob-mederwerker was perfect op tijd en gaf veel informatie over ongedierte b...

Lees de hele review

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Rotterdam

Heeft u misschien een standaard/vrijblijvende offerte voor het bestrijden van kakkerlakken in omgeving Rotterdam?

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Er is ontdekt dat er in de keuken kakkerlakken zijn. Ik heb eerst geprobeerd de kakkerlakken zelf te bestrijden, zonder enig succes. Graag zou ik graag een offerte willen ontvangen voor het bestrijden van de kakkerlakken.

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Ik heb een groot kakkerlakkenprobleem. Er zijn al vallen met speciale lijm neergezet en ik heb er 4 kunnen vangen, maar helaas zie ik er 's avonds nog steeds een aantal rondlopen. Is er een kakkerlakkenbestrijder in Rotterdam beschikbaar en kan er misschien al een offerte worden opgemaakt?

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Goedenavond, ik heb last van heel veel kakkerlakken in de keuken en ik kan er niet van slapen. Zou graag geholpen willen worden door een kakkerlakkenbestrijder in omgeving Rotterdam.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Ik heb een groot probleem met kakkerlakken. Graag wil ik kakkerlakkenbestrijding inschakelen, het liefst in Rotterdam. Mijn voorkeur van bestrijding gaat uit naar sprays.

2 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder