Kakkerlakkenbestrijding Groningen

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakkenbestrijding Groningen weet hoe vervelend het is als je kakkerlakken in je woning hebt aangetroffen. Allard van Traas Noord-Nederland staat klaar om je te helpen de kakkerlakken één voor één op te sporen en te elimineren. Een must! De vakkennis en ervaring van onze kakkerlakkenbestrijder in Groningen staan garant voor een snelle oplossing. Bel of mail hem voor een afspraak!

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
10+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Groningen

Voor effectief kakkerlakken bestrijden in Groningen ben je hier op de juiste plaats. Allard van professionalCompany is in Groningen dé specialist voor het landelijk netwerk Beestjes Kwijt. Als je kakkerlakken in je woning of bedrijfspand hebt geconstateerd is het verstandig om acuut contact op te nemen met Allard, want de beestjes planten zich voortdurend voort. Na een inspectie komt Allard met een bestrijdingsstrategie om je efficiënt en effectief van de kakkerlakken af te helpen. Bel hem of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Kakkerlakken bestrijden in Groningen

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Groningen: Allard

Groningen is een superfijne stad waarin het heerlijk wonen is. Toch is het niet al goud wat er blinkt. Ook in Groningen kun je namelijk met kakkerlakken te maken krijgen, hoe schoon je ook leeft. Allard van Traas Noord-Nederland weet er alles van. Als specialist in kakkerlakkenbestrijding in Groningen heeft hij het er steeds drukker mee.

Er is veel te doen in Groningen. De Stadjers genieten van de gezellige binnenstad of van de geweldige recreatievoorzieningen zoals de Hoornse Plas, de Recreatieplas en Sportcentrum Kardinge, om maar eens wat te noemen. Groningen is bovendien een echte studentenstad en iedereen weet wel dat studenten er een heerlijk vrij leven op na houden. Onder mama’s vleugels uit genieten ze (terecht!) van het leven en maken ze zich niet druk over futiele zaken als ‘hygiëne’.

Een gebrek aan hygiëne is evenwel een van de belangrijkste redenen dat mensen ongedierte binnen krijgen in hun woning of bedrijfspand. Kakkerlakken vinden het juist fijn als je het wat minder nauw neemt met schoonmaken. “Stapel die vuile pannen, kopjes, glazen en boterhambordjes maar rustig op, hoor”, zouden ze wel willen schreeuwen. Ze leven ervan namelijk, letterlijk en figuurlijk. En het maakt niet uit of het een restantje spaghetti is, een boterhamkorst of gewoon een simpele olievlek. Alles is lekker!

Het is om die reden belangrijk om je pand goed schoon te houden, etenswaren - maar ook huisdiervoer - zorgvuldig te bewaren of op te slaan en afval op te ruimen. De vaat een week laten staan is een slecht idee! Verder is het verstandig om je pand te controleren op gaatjes en kieren waar de kakkerlakken door naar binnen kunnen dringen. Heb je ze toch binnen, dan zit er maar één ding op om er écht vanaf te komen: bel of mail de beste kakkerlakkenbestrijder van Groningen: Allard! Deze expert bestrijdt de kakkerlakken vakkundig en verantwoord, zodat jij gauw van je probleem verlost bent.

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Allard, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Als je alles al hebt geprobeerd, maar de kakkerlakken rennen nog steeds door je pand, dan is het de hoogste tijd om mij te bellen of het contactformulier in te vullen. Mijn naam is Allard en ik ben van Traas Noord-Nederland. Ik kan je van je probleem verlossen, op verantwoorde en vlotte wijze.

085 - 029 6297
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Groningen

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Groningen rekent een eerlijke prijs

Je bent nieuwsgierig naar de kosten voor kakkerlakken bestrijden in Groningen? Dat snappen we maar al te goed! Je wilt graag vooraf weten waar je aan toe bent. Toch kunnen we niet aan je wens tegemoet komen, hoe graag we ook zouden willen. Het is gewoon niet mogelijk om een bedrag te noemen vooraleer duidelijk is óf je daadwerkelijk kakkerlakken in je woning of bedrijfspand hebt, hoe ernstig de besmetting is en wat er allemaal bij komt kijken om de beestjes te elimineren.

Om daarachter te komen zal  Allard van Traas Noord-Nederland toch echt eerst een inspectie in het betreffende pand moeten doen. Pas dan weet hij wat hem te doen staat, wat hij zoal mee moet brengen op de dag van de bestrijding en weet hij hoeveel tijd de hele klus hem gaat kosten. Eén ding weet je wel op voorhand: als je met Allard in zee gaat, ben je binnen de kortste keren van je probleem af!

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Floris uit 's-gravendeel

Erg tevreden. Snel, deskundig en zeer klantvriendelijk.

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Groningen

Geachte heer/mevrouw, wij hebben in ons café in Groningen last van kakkerlakken, en het café is ongeveer 60m2. Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte voor de bestrijding van deze kakkerlakken. Alvast bedankt. 

5 jaar geleden

Groningen • Groningen •

Wij zouden graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor de bestrijding van kakkerlakken in de omgeving van Groningen.

6 jaar geleden

Groningen • Groningen •

Ik heb gisternacht naar mijn idee 4 'kakkerlakken' gedood. Ik weet zelf niet zeker wat voor soort kakkerlak het is. Kan een kakkerlakkenbestrijder in Groningen een keer langskomen om te kijken?

6 jaar geleden

Groningen • Groningen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder