Kakkerlakkenbestrijding Assen

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakkenbestrijding Assen weet hoe vervelend het is als je kakkerlakken in je woning hebt aangetroffen. Allard van Traas Noord-Nederland staat klaar om je te helpen de kakkerlakken één voor één op te sporen en te elimineren. Een must! De vakkennis en ervaring van onze kakkerlakkenbestrijder in Assen staan garant voor een snelle oplossing. Bel of mail hem voor een afspraak!

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
10+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Assen

Voor effectief kakkerlakken bestrijden in Assen ben je hier op de juiste plaats. Allard van professionalCompany is in Assen dé specialist voor het landelijk netwerk Beestjes Kwijt. Als je kakkerlakken in je woning of bedrijfspand hebt geconstateerd is het verstandig om acuut contact op te nemen met Allard, want de beestjes planten zich voortdurend voort. Na een inspectie komt Allard met een bestrijdingsstrategie om je efficiënt en effectief van de kakkerlakken af te helpen. Bel hem of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Kakkerlakken bestrijden in Assen

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Assen: de beste in de omgeving!

Assen staat wereldwijd bekend om zijn TT. De Tourist Trophy, waarin motoren om het hardst over het circuit scheuren in de strijd om de wereldtitel. Het bruggetje naar kakkerlakken is dan eenvoudig, want kakkerlakken behoren tot de snelste (lopende) insecten ter wereld. Ze rennen zo’n anderhalve meter per seconde. Geprojecteerd op de mens moet je dan denken aan een snelheid van 300 kilometer per uur! Daar kom je op de TT een heel eind mee!

Grapje natuurlijk. Maar als je echt kakkerlakken in Assen moet bestrijden, dan ben je niet blij. Je kunt niet anders, want de plaag breidt zich snel uit en de risico’s worden al navenant groter. Kakkerlakken dragen namelijk allerlei virussen en bacteriën bij zich die ze door direct of indirect contact kunnen overbrengen op de mens. En dat wil je je huisgenoten of collega’s natuurlijk niet aan doen. 

Als ondernemer ben je verplicht een professionele ongediertebestrijder in te schakelen als je kakkerlakken (of ander ongedierte) in  je woning of bedrijfspand hebt. Dat hoeft als particulier niet, maar het is wel aan te raden, want zelf ‘dokteren’ brengt eigenlijk nooit het gewenste resultaat. Het kost je wél een hoop geld, tijd en ergernis en uiteindelijk heb je de kakkerlakkenplaag er nog niet onder.

Liever pak je het direct goed aan en roep je de hulp in van Kakkerlakkenbestrijding Assen. Allard van Traas Noord-Nederland is dan de man die je van de kakkerlakkenplaag gaat afhelpen, op een veilige, vlotte en efficiënte wijze. Bel of mail hem direct, dan is het spel zo op de wagen en kunnen de kakkerlakken hun biezen pakken óf de consequenties aanvaarden!

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Allard, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Als je alles al hebt geprobeerd, maar de kakkerlakken rennen nog steeds door je pand, dan is het de hoogste tijd om mij te bellen of het contactformulier in te vullen. Mijn naam is Allard en ik ben van Traas Noord-Nederland. Ik kan je van je probleem verlossen, op verantwoorde en vlotte wijze.

085 - 029 6297
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Assen

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Assen rekent een eerlijke prijs

Je bent nieuwsgierig naar de kosten voor kakkerlakken bestrijden in Assen? Dat snappen we maar al te goed! Je wilt graag vooraf weten waar je aan toe bent. Toch kunnen we niet aan je wens tegemoet komen, hoe graag we ook zouden willen. Het is gewoon niet mogelijk om een bedrag te noemen vooraleer duidelijk is óf je daadwerkelijk kakkerlakken in je woning of bedrijfspand hebt, hoe ernstig de besmetting is en wat er allemaal bij komt kijken om de beestjes te elimineren.

Om daarachter te komen zal  Allard van Traas Noord-Nederland toch echt eerst een inspectie in het betreffende pand moeten doen. Pas dan weet hij wat hem te doen staat, wat hij zoal mee moet brengen op de dag van de bestrijding en weet hij hoeveel tijd de hele klus hem gaat kosten. Eén ding weet je wel op voorhand: als je met Allard in zee gaat, ben je binnen de kortste keren van je probleem af!

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Assen

Binnenkort volgen hier problemen van andere klanten uit Assen die inmiddels weer vrij van kakkerlakken zijn.

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder