Kakkerlakkenbestrijding Dordrecht

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Dus je hebt dringend Kakkerlakkenbestrijding in Dordrecht nodig? Hier ben je aan het juiste adres. Bel of mail Mark van Vennink Bedrijfshygiëne nu en deze uitstekende kakkerlakkenbestrijder maakt direct een afspraak met je om het probleem te komen analyseren en vervolgens een actieplan te maken. Je bent snel van je kakkerlakken in Dordrecht af!

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Dordrecht

Je bent er klaar mee, die kakkerlakken moeten eruit! En dus heb je iemand nodig die kakkerlakken kan bestrijden in Dordrecht. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne is de vakman die je zoekt. Bel hem direct of vul het contactformulier in zodat jullie samen tot een afspraak voor een nauwkeurige inspectie kunnen komen. Aan de hand daarvan stelt Mark een behandelplan op dat hij met jou doorneemt. Daarna gaat hij aan de slag en zorgt hij ervoor dat je pand zo snel mogelijk weer helemaal kakkerlakkenvrij is.

Kakkerlakken bestrijden in Dordrecht

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Dordrecht: Mark

Kakkerlakkenbestrijding Dordrecht heeft er zijn handjes vol aan. Als je denkt dat kakkerlakken iets is van vroeger of van tropische streken, dan vergis je je schromelijk. Ook in Dordrecht moet Mark van Vennink Bedrijfshygiëne met regelmaat kakkerlakkenplagen bestrijden.

In Nederland hebben we vooral te maken met Duitse kakkerlakken. Dat is geen grap, zo heten ze gewoon. De Amerikaanse en Oosterse komen ook voor, maar in veel mindere mate. De Amerikaanse kakkerlak ken je vast en zeker als je ooit op vakantie bent geweest in de voormalige Nederlandse Antillen. De Duitse kakkerlak mag dan wat minder groot zijn als zijn Amerikaanse neef, hij plant zich wél even snel voort.

Daarmee is een van de belangrijkste redenen genoemd van het móeten bestrijden van kakkerlakken. Doe je het niet, dan gaat het van tientallen al snel naar honderden kakkerlakken die je woning of bedrijfspand in bezit nemen. Ze vreten aan je etenswaren, knagen daarbij dwars door verpakkingen heen, ze stinken en laten overal ontlasting achter.

De meest belangrijke reden om kakkerlakken in Dordrecht te bestrijden (maar waar ook ter wereld) is dat ze allerlei enge ziektes kunnen overbrengen op de mens. Ze dragen de ziektekiemen en besmetten de mens direct of indirect, bijvoorbeeld via hun ontlasting, die zodra opgedroogd gaat verstoffen en zo in de lucht terechtkomt.

Belangrijkste advies in dezen is om de beste kakkerlakkenbestrijder van Dordrecht in te schakelen als je de beestjes of hun uitwerpselen hebt gespot. Mark lost jouw kakkerlakkenprobleem gegarandeerd op.

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Mark, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Als je een afdoende oplossing voor je kakkerlakkenbesmetting wilt, bel me dan of vul het aanvraagformulier in. Ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne en ik kan je prima van dienst zijn. Ik kom langs voor een inspectie en maak een behandelplan. Als je daarmee akkoord bent, ga ik voor je aan de slag.

085 - 029 6297
Logo cpmv

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Dordrecht

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Dordrecht hanteert een eerlijk tarief

Mark van Vennink Bedrijfshygiëne zou het best willen, maar hij kan je niets vertellen over de kosten van kakkerlakken bestrijden in Dordrecht zolang hij nog niet is komen kijken. Hij zal zich eerst een beeld moeten vormen van wat er aan de hand is vooraleer hij iets over het kostenplaatje kan zeggen. Waar gaat het dan om?

  • is er inderdaad sprake van kakkerlakken?
  • hoe ernstig is de besmetting?
  • hoe snel kunnen alle kakkerlakken gevonden worden?
  • welke methode past in dit geval het beste?
  • welke bestrijdingsmiddelen wil hij inzetten?
  • hoeveel behandelingen zijn er nodig?
  • hoeveel tijd gaat de algehele behandeling kosten?

Mark zal al deze informatie verpakken in een plan van aanpak waarin hij ook de prijs voor het bestrijden van de beestjes meeneemt. Als je akkoord gaat met zijn voorstel, plant hij direct een bestrijdingssessie en ben je op korte termijn verlost van je kakkerlakkenbesmetting.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Dordrecht

De kakkerlakken bevinden zich in de keuken achter de kastjes. Wij kunnen hier niet bij en we willen ook de kastjes er niet uit slopen. Kan er misschien een kakkerlakkenbestrijder uit Dordrecht een keer langs komen om te kijken of hij iets voor ons kan betekenen?

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

Ik heb last van kakkerlakken in de keuken en het worden er steeds meer en meer. Is er een kakkerlakkenbestrijder in Dordrecht beschikbaar om deze te bestrijden voor mij?

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder