Kakkerlakkenbestrijding Heerlen

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken in je woning zijn geen pretje. Kakkerlakkenbestrijding Heerlen weet er alles van en weet ook hoe hij je er snel van af kan helpen. Het is belangrijk om werkelijk alle kakkerlakken te elimineren. Onze kakkerlakkenbestrijder in Heerlen is Ted van Deli Hygienetechniek; hij weet de kakkerlakken te vinden en heeft de middelen om ze te verdelgen. Bel of mail hem om snel tot een afspraak te komen.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
20+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Heerlen

Als je een professional zoekt op het gebied van kakkerlakken bestrijden in Heerlen, ben je bij Ted van Deli Hygienetechniek aan het juiste adres. Hij zal je namelijk vakkundig van je kakkerlakkenbesmetting afhelpen. Deli Hygienetechniek maakt deel uit van het landelijke netwerk Beestjes Kwijt en Ted is onze specialist in Heerlen. Bel hem direct of vul het contactformulier in, dan komt Ted de situatie bekijken om vervolgens een actieplan op te stellen. Als jij daarmee akkoord gaat, kunnen de kakkerlakken gaan aftellen...

Kakkerlakken bestrijden in Heerlen

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Heerlen: Ted

Heerlen telt tal van bedrijventerreinen. Hier zijn allerlei soorten ondernemingen gevestigd. Van vastgoed tot autohandelaren en van pensioenfondsen tot woonwinkels. Deze bedrijven kunnen zomaar eens onder vuur komen te liggen als ze last krijgen van een kakkerlakkenplaag. Kakkerlakkenbestrijding Heerlen staat elke dag klaar voor dit soort situaties.

Zo komen de bestrijders bijvoorbeeld langs bij bedrijven die in de problemen komen, doordat een kakkerlakkenplaag het productieproces verstoord. Daarnaast komen ze ook wel eens langs bij kantoorpanden waar kakkerlakken over de werkvloer lopen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw bedrijf bekend staat als ‘het bedrijf met de kakkerlakken’. In dit geval kunnen deze beestjes zomaar het einde van jouw onderneming betekenen! Gelukkig staat Ted van Deli Hygienetechniek je bij voor het bestrijden van kakkerlakken in Heerlen.

Helaas kunnen niet alleen ondernemers te maken krijgen met een kakkerlakkenplaag. Onze bestrijders worden namelijk ook regelmatig gebeld door particulieren die last hebben van kakkerlakken. Misschien zitten ze op dit moment zelfs wel in jouw woning… Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Ted helpt je daarom graag van een kakkerlakkenplaag in Heerlen af.

Ook voor de preventie van kakkerlakken kun je terecht bij Kakkerlakkenbestrijding Heerlen. Onze bestrijder geeft jou passend advies en voert eventuele preventiemaatregelen uit. Zo weet je zeker dat je geen kakkerlakken in jouw huis of bedrijfspand zult vinden. Neem het zekere voor het onzekere: bel of mail daarom snel voor een afspraak met de professionele ongediertebestrijder uit Heerlen!

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Ted, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Een probleem oplossen begint met het erkennen ervan. Als je maar niet van de kakkerlakken afkomt, doe je er goed aan een professional in de arm te nemen. Mijn naam is Ted van Deli Hygienetechniek. Ik ben een ervaren ongediertebestrijder die jou gaat helpen met je probleem. De kakkerlakken zijn gewaarschuwd!

085 - 029 6297
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Heerlen

Kakkerlakkenbestrijding in Heerlen voor een eerlijke prijs

Het zou fijn zijn als we een vaststaand bedrag konden noemen voor de kosten van kakkerlakken bestrijden in Heerlen. Dat kan helaas niet. Daarvoor zijn er te veel factoren die een belangrijke rol spelen bij de aanpak van een kakkerlakkenbesmetting. En die zijn op voorhand niet in te schatten.

Een paar prangende vragen zijn bijvoorbeeld: hoe ernstig is de besmetting? Waar zitten de beestjes? Welke technieken en  producten moeten ingezet worden om jou van de kakkerlakkenbesmetting te verlossen? Hoeveel tijd is Ted kwijt aan het elimineren van alle beestjes? Daarom: zodra Ted bij jou in het pand is geweest voor een inspectie, zal hij met een plan van aanpak komen, waarin is opgenomen wat hij gaat doen, hoe hij het gaat doen, wat ervoor nodig is en wat de totale kosten zijn.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Heerlen

Ik heb last van een kakkerlakkenplaag en ik wil er graag van af. Graag schakel ik kakkerlakkenbestrijding in omgeving Heerlen in.

4 jaar geleden

Limburg • Heerlen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder