Kakkerlakkenbestrijding Helmond

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken in je woning of bedrijfspand? En zoek je dus kakkerlakkenbestrijding in Helmond? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jerry van OBI Property Care & Inspectie is zeer ervaren in het bestrijden van kakkerlakken. Die ervaring is belangrijk, want deze klus vergt het nodige inzicht en een professionele werkwijze. Daarom: bel Jerry, jouw lokale kakkerlakkenbestrijder in Helmond.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Helmond

Kakkerlakken in je woning of bedrijfspand geconstateerd? Jerry komt je er snel van af helpen. Hij staat 24/7 klaar om kakkerlakken te bestrijden in Helmond. Jerry maakt met zijn OBI Property Care & Inspectie deel uit van het netwerk Beestjes Kwijt en hij is onze specialist in Helmond. Bel hem direct of vul het contactformulier in, dan komt hij zo snel mogelijk het probleem onderzoeken om te beoordelen wat de beste bestrijdingsmethode is. Hij maakt vervolgens een actieplan om de beestjes te elimineren.

Kakkerlakken bestrijden in Helmond

Kakkerlakken laat je in Helmond bestrijden door Jerry

Helmond, een prachtige stad gelegen nabij Eindhoven. In Helmond kun je heerlijk shoppen, genieten op het terras of borrelen in een gezellig café! Door een prachtig kasteel, kunst op straat, maar ook enkele mooie festivals is de stad een beleving voor iedereen, van jong tot oud. Echter ook voor kakkerlakken. Het komt regelmatig voor dat Jerry van OBI Property Care & Inspectie kakkerlakken moet bestrijden in Helmond.

Kakkerlakken kunnen zich op ontelbare manieren nestelen in een pand. Zo zou het ongedierte bijvoorbeeld mee kunnen komen met import uit het buitenland. Aangezien er zich veel bedrijven bevinden in Helmond die internationaal opereren, zouden zij zich ook binnen en via deze firma's kunnen verspreiden. Je wil natuurlijk voorkomen dat een klant een kakkerlak ziet en daarom misschien zelfs wel de samenwerking beëindigd. Neem daarom snel contact op met Kakkerlakkenbestrijding Helmond!

Daarnaast zijn er tal van restaurants gevestigd in Helmond. In een restaurant liggen er continu kakkerlakken op de loer. Je moet er niet aan denken dat er een kakkerlak over de muur naar boven schiet, terwijl er tientallen klanten aanwezig zijn in jouw restaurant! Daarnaast brengen kakkerlakken ziektes met zich mee, waaronder salmonella en E. Coli. Het laatste wat je wilt als restauranteigenaar is dat één van je klanten besmet wordt. 

Kom je niet van die akelige kakkerlakkenplaag af in je woning of bedrijfspand? Voor kakkerlakkenbestrijding in Helmond kun je terecht bij Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Met zijn jarenlange ervaring kan hij jou in een mum van tijd van de kakkerlakken af helpen. Wij brengen je direct in contact met deze vakman zodat jij vandaag nog een afspraak kunt maken. Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact op!

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Jerry, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Zelf kakkerlakken bestrijden in Helmond? Begin er niet aan! Als je echt met flinke overlast te maken hebt, laat je het liever aan mij over. Mijn naam is Jerry van OBI Property Care & Inspectie en als je mij belt, of het contactformulier invult, dan spreken we snel af voor een inspectie en het maken van een plan van aanpak!

085 - 029 6297
Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Helmond

De beste kakkerlakkenbestrijding in Helmond voor een prettige prijs

Je hebt een kakkerlakkenbesmetting in je woning of bedrijfspand en je vraagt je af wat het gaat kosten om de beestjes te laten verwijderen. Begrijpelijk. Toch is het onmogelijk om je op voorhand een duidelijk beeld van te geven van de kosten van kakkerlakkenbestrijding in Helmond. Het hangt er helemaal vanaf hoeveel werk Jerry heeft met het oplossen van jouw kakkerlakkenbesmetting. Er zijn namelijk nogal wat variabele factoren die een rol spelen, waarbij de belangrijkste zijn:

  • de grootte van de kakkerlakkenpopulatie
  • de verspreiding van de besmetting
  • de benodigde materialen en -middelen
  • het aantal bestrijdingssessies
  • het aantal arbeidsuren van de ongediertebestrijder

Zodra Jerry bij jou binnen is geweest voor een inspectie en hij weet wat er allemaal moet gebeuren, komt hij met een plan waarin ook een kostenplaatje is opgenomen. Als je met dat plan akkoord gaat, weet je één ding zeker: je bent straks verlost van die ellendige beestjes. En daar gaat het om!

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review

Ajm uit Hilversum

Professioneel . Effectief . Vanuit overzicht handelen . Geen onnodig gepraat. En beestjes kwijt .

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Helmond

Ik heb last van kakkerlakken in mijn huis en ik wil er natuurlijk zo snel mogelijk van af. Is er een kakkerlakkenbestrijder in Helmond beschikbaar om mij te helpen?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Helmond •

Hallo, ik heb een aantal kakkerlakken die 's avonds door de keuken lopen. Ik wil ze graag laten bestrijden voordat het er nog meer worden. Kan een kakkerlakkenbestrijder in Helmond mij helpen?

4 jaar geleden

Noord-Brabant • Helmond •

Ik heb last van kakkerlakken in mijn keuken en ik zie ze vooral in de avond voorbij lopen. Ik wil ze graag permanent laten verwijderen. Is er een kakkerlakkenbestrijder in Helmond die mij hier mee kan helpen?

4 jaar geleden

Noord-Brabant • Helmond •

Mijn zoon vond een levende kakkerlak op zijn kamer (zolder), hij heeft hem gedood en kwam het vertellen. Ik ben bang dat er nog meer kakkerlakken zitten, dus ik ben op zoek naar professionele kakkerlakkenbestrijding in Helmond.

4 jaar geleden

Noord-Brabant • Helmond •

Graag wil ik zo snel mogelijk de kakkerlakken in mijn huis laten bestrijden. We hebben er al redelijk wat gezien en gedood, maar waarschijnlijk zijn er heel veel jongkies aanwezig.

6 jaar geleden

Noord-Brabant • Helmond •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder