Kakkerlakkenbestrijding Leeuwarden

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakkenbestrijding Leeuwarden weet hoe vervelend het is als je kakkerlakken in je woning hebt aangetroffen. Allard van Traas Noord-Nederland staat klaar om je te helpen de kakkerlakken één voor één op te sporen en te elimineren. Een must! De vakkennis en ervaring van onze kakkerlakkenbestrijder in Leeuwarden staan garant voor een snelle oplossing. Bel of mail hem voor een afspraak!

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
10+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Leeuwarden

Voor effectief kakkerlakken bestrijden in Leeuwarden ben je hier op de juiste plaats. Allard van professionalCompany is in Leeuwarden dé specialist voor het landelijk netwerk Beestjes Kwijt. Als je kakkerlakken in je woning of bedrijfspand hebt geconstateerd is het verstandig om acuut contact op te nemen met Allard, want de beestjes planten zich voortdurend voort. Na een inspectie komt Allard met een bestrijdingsstrategie om je efficiënt en effectief van de kakkerlakken af te helpen. Bel hem of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Kakkerlakken bestrijden in Leeuwarden

Bel of mail ons voor kakkerlakkenbestrijding in Leeuwarden

Kakkerlakken bestrijden in Leeuwarden, het is een dienst waar vaak beroep op wordt bij Allard van Traas Noord-Nederland. Vaker dan je zou vermoeden zelfs!  Kakkerlakkenplagen zijn van alle tijden en alle plaatsen. Maar of je met een plaag te maken krijgt, dat heb je als inwoner of als ondernemer in Ljouwert wel grotendeels zelf in de hand. 

Als je erop toeziet dat je pand goed dicht is, dan kunnen de kakkerlakken niet binnen komen. Verder is het zaak om in en rond je woning of bedrijfspand de hygiëneregels in acht te nemen en beslist geen voedsel of voedselresten te laten slingeren! De kakkerlak ruikt dat namelijk op grote afstand en wordt er als het ware door naar binnen toe gelokt. Voorkom dat de kakkerlak denkt ‘Lekker beppe, sûkerbôle!’.

Gaat het dan een keer fout omdat je even niet genoeg aandacht hebt besteedt aan het schoonhouden van je keuken, voorraadkasten of opslagruimtes? Dan schakel je in Leeuwarden liefst direct Allard in om de kakkerlakken te bestrijden voordat het uitgroeit tot een enorme plaag.

Als professional in kakkerlakkenbestrijding te Leeuwarden weet Allard snel wat hem te doen staat. Of ze nou onder je gasfornuis zitten of in de bedrijfsvoorraad granen, hij vindt ze en verdelgt ze. Zorg wel dat je er vroegtijdig bij bent, want kakkerlakken werken altijd keihard aan nageslacht en voor je het weet heb je er honderden in je pand. Ook dát lost Allard op voor je, maar het kost dan natuurlijk wel meer tijd en dus geld.

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Allard, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Als je alles al hebt geprobeerd, maar de kakkerlakken rennen nog steeds door je pand, dan is het de hoogste tijd om mij te bellen of het contactformulier in te vullen. Mijn naam is Allard en ik ben van Traas Noord-Nederland. Ik kan je van je probleem verlossen, op verantwoorde en vlotte wijze.

085 - 029 6297
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Leeuwarden

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Leeuwarden rekent een eerlijke prijs

Je bent nieuwsgierig naar de kosten voor kakkerlakken bestrijden in Leeuwarden? Dat snappen we maar al te goed! Je wilt graag vooraf weten waar je aan toe bent. Toch kunnen we niet aan je wens tegemoet komen, hoe graag we ook zouden willen. Het is gewoon niet mogelijk om een bedrag te noemen vooraleer duidelijk is óf je daadwerkelijk kakkerlakken in je woning of bedrijfspand hebt, hoe ernstig de besmetting is en wat er allemaal bij komt kijken om de beestjes te elimineren.

Om daarachter te komen zal  Allard van Traas Noord-Nederland toch echt eerst een inspectie in het betreffende pand moeten doen. Pas dan weet hij wat hem te doen staat, wat hij zoal mee moet brengen op de dag van de bestrijding en weet hij hoeveel tijd de hele klus hem gaat kosten. Eén ding weet je wel op voorhand: als je met Allard in zee gaat, ben je binnen de kortste keren van je probleem af!

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Leeuwarden

Er liep een insect door de woonkamer en ik geloof dat het een kakkerlak is. Ik ben bang dat er nog veel meer in huis rondlopen, dus ik zou deze kakkerlakken graag willen laten bestrijden als er iemand in Leeuwarden beschikbaar is.

4 jaar geleden

Friesland • Leeuwarden •

Hallo, ik ben 2 weken geleden op vakantie geweest en ben nu weer een paar dagen thuis. Zojuist heb ik een kakkerlak in de badkamer zien lopen, gevangen en door de wc gespoeld. Is het waarschijnlijk dat er meer zijn en zou ik ze van vakantie mee hebben genomen? Zo ja, dan zou ik de kakkerlakken graag laten bestrijden in mijn woning in Leeuwarden.

4 jaar geleden

Friesland • Leeuwarden •

Sinds een tijdje, zo'n 4 weken, hebben we kakkerlakken in huis. De huisbaas heeft een bedrijf ingehuurd, die is nu 2 maal geweest met lok doosjes en met gif, maar ik zie er nog steeds ronlopen. We kunnen er amper van slapen en iedereen in huis wordt er rusteloos van. Zou er een bestrijder uit Leeuwarden deze kakkerlakken voor ons kunnen bestrijden en welke kosten zij hier aan verbonden?

4 jaar geleden

Friesland • Leeuwarden •

Geachte heer/mevrouw, helaas heb ik geconstateerd dat ik last heb van kakkerlakken. Ze lopen voornamelijk in de keuken, onder/in de koelkast, maar ze zijn ook wel te vinden in andere kamers. Zelf ben ik al bezig geweest met bepaalde sprays maar ze lijken niet weg te krijgen. Ik woon in een portiekflat in Leeuwarden. Graag wil ik weten welke stappen ik kan ondernemen om de kakkerlakken professioneel te laten bestrijden en hoe dat zit qua kostenplaatje. Met vriendelijke groet.

4 jaar geleden

Friesland • Leeuwarden •

Ik heb last van kakkerlakken, is er iemand in omgeving Leeuwarden die deze kakkerlakken voor mij zou kunnen bestrijden?

4 maanden geleden

Friesland • Leeuwarden •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder