Kakkerlakkenbestrijding Lelystad

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakkenbestrijding Lelystad staat klaar om in te grijpen bij kakkerlakken. Onze gespecialiseerde ongediertebestrijder Niels van Protect Pest Control weet de beestjes allemaal te vinden en beschikt over de benodigde middelen om ze te elimineren. Als je dus kakkerlakken hebt gezien, aarzel niet en bel of mail jouw kakkerlakkenbestrijder in Lelystad direct. Je wordt snel geholpen!

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Lelystad

Je hebt dringend iemand nodig met als specialisatie kakkerlakken bestrijden in Lelystad? Dan zit je goed bij Niels van Protect Pest Control. Hij maakt deel uit van het landelijke netwerk Beestjes Kwijt en is onze kakkerlakkenspecialist bij uitstek in jouw regio. Bel Niels direct of vul het contactformulier in om tot een afspraak voor een inspectie te komen. De ernst van het probleem moet namelijk eerst in kaart worden gebracht. Vervolgens maakt Niels een actieplan en een nieuwe afspraak om jouw woning of bedrijfspand weer kakkerlakkenvrij te komen maken.

Kakkerlakken bestrijden in Lelystad

Voor kakkerlakkenbestrijding in Lelystad: bel Niels!

Er worden jaarlijks vele evenementen gehouden in het gezellige Lelystad. Of je nou de jaarlijkse Bataviahavendagen bezoekt of een dansje waagt op het Seabottom Jazz Festival, één ding is zeker: er blijft na zo’n evenement wel eens zwerfafval achter en helaas zijn kakkerlakken daar dol op. Deze beestjes trekken hierdoor naar de stad en dringen vervolgens jouw woning binnen.

Onze specialist in kakkerlakken bestrijden in Lelystad weet hier alles van. Niels van Protect Pest Control komt namelijk regelmatig langs bij gezinnen die overlast ervaren van kakkerlakken. In de meeste gevallen komt de kakkerlakkenplaag in deze panden door een gebrek aan hygiëne. Wanneer je het aanrecht niet schoonhoudt, de vuilniszakken niet op tijd vervangt of kruimels niet meteen wegveegt, kunnen kakkerlakken jouw huis al snel als thuishaven zien.

Zitten deze beestjes alleen in woningen? Nee, zeker niet. Kakkerlakken kunnen namelijk ook voorkomen in cafés, hotels of andere bedrijven. De kakkerlakken vreten dan van de voorraden en kunnen nog wel eens vervelende bacteriën overdragen. Je wilt natuurlijk niet dat je medewerkers of klanten ziektes krijgen door het besmette eten. Kakkerlakkenbestrijding Lelystad helpt je maar al te graag van deze beestjes af!

Om al de ellende rondom kakkerlakken te voorkomen kun je onze bestrijder ook inschakelen voor kakkerlakkenpreventie. Voorkomen is nou eenmaal beter dan genezen. Bel daarom snel Niels. Hij heeft je dan het juiste advies zodat jij de kakkerlakken effectief kunt weren. Waar wacht je nog op?

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Niels, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Als je het echt helemaal gehad hebt met die kakkerlakken en de overlast die ze veroorzaken: bel me of vul het contactformulier in, dan heb je de eerste stap naar een oplossing van je probleem gezet. Mijn naam is Niels en ik ben van Protect Pest Control. Ik ben gespecialiseerd in het bestrijden van kakkerlakken te Lelystad. Geloof me, alles komt helemaal goed!

085 - 029 6297
Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Lelystad

Vriendelijk kostenplaatje voor kakkerlakkenbestrijding in Lelystad

Een kakkerlakkenbesmetting oplossen is best een complex verhaal en om die reden is het helaas vooraf niet mogelijk om de precieze kosten voor kakkerlakken bestrijden in Lelystad te geven. Daarvoor zal de bestrijder toch echt ter plaatse een inspectie moeten doen. Aan de hand van die zeer nauwkeurige inspectie kan Niels van Protect Pest Control een begroting maken. De prijs voor de bestrijding is afhankelijk van een aantal zaken:

  • hoe complex is de kakkerlakkenbesmetting?
  • welke bestrijdingsmiddelen moeten worden ingezet?
  • hoeveel bestrijdingsmiddel is er nodig?
  • hoeveel bestrijdingssessies zijn er nodig?
  • hoeveel uur heeft de bestrijder nodig voor de behandeling(en)?

En zo kunnen er nog een paar variabelen zijn. Daar zal een inspectie duidelijkheid over moeten verschaffen. Niels zet na de inspectie een plan van aanpak op papier, waarin hij ook een kostenplaatje meeneemt. Als je met dat plan akkoord gaat, plant hij direct een bestrijdingssessie in. 

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Lelystad

In de keuken van onze rijtjeswoning heb ik een grote kakkerlak gevonden en op kunnen zuigen met de stofzuiger. Ik ben bang dat er nog meer rondlopen, dus wil ik graag een offerte aanvragen voor kakkerlakkenbestrijding in Lelystad.

1 jaar geleden

Flevoland • Lelystad •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder