Kakkerlakkenbestrijding Maastricht

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken in je woning zijn geen pretje. Kakkerlakkenbestrijding Maastricht weet er alles van en weet ook hoe hij je er snel van af kan helpen. Het is belangrijk om werkelijk alle kakkerlakken te elimineren. Onze kakkerlakkenbestrijder in Maastricht is Ted van Deli Hygienetechniek; hij weet de kakkerlakken te vinden en heeft de middelen om ze te verdelgen. Bel of mail hem om snel tot een afspraak te komen.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
20+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Maastricht

Als je een professional zoekt op het gebied van kakkerlakken bestrijden in Maastricht, ben je bij Ted van Deli Hygienetechniek aan het juiste adres. Hij zal je namelijk vakkundig van je kakkerlakkenbesmetting afhelpen. Deli Hygienetechniek maakt deel uit van het landelijke netwerk Beestjes Kwijt en Ted is onze specialist in Maastricht. Bel hem direct of vul het contactformulier in, dan komt Ted de situatie bekijken om vervolgens een actieplan op te stellen. Als jij daarmee akkoord gaat, kunnen de kakkerlakken gaan aftellen...

Kakkerlakken bestrijden in Maastricht

Voor kakkerlakkenbestrijding in Maastricht bel of mail je ons!

Geloof het of niet, ook in het sjieke Mestreech hebben ongediertebestrijders het er druk mee: kakkerlakken bestrijden in Maastricht. Wie denkt dat het typisch iets is van tropische landen, een kakkerlakkenplaag, die heeft het mis. Kakkerlakken kom je overal tegen, vooral daar - het moet gezegd - waar de hygiëneregels niet heel nauw in acht worden genomen én daar waar voedsel voor het grijpen ligt voor ongedierte.

Er zijn verschillende soorten kakkerlakken. Iedereen die wel eens op de voormalige Nederlandse Antillen is geweest kent vooral de Amerikaanse kakkerlak. Ook die kun je hier tegenkomen, maar in Nederland hebben we vooral te maken met de Duitse kakkerlak. Die is wat kleiner van soort dan de ‘Amerikaan’, maar plant zich net zo snel voort. Dat dan weer wel.

Om kakkerlakken te weren is het raadzaam om je woning of bedrijfspand goed te controleren op gaten, kieren en scheuren waardoor de beestjes naar binnen kunnen komen. Vervolgens gaan ze op zoek naar voedsel en daarbij zijn ze niet erg kieskeurig. Een olievlek vinden ze al lekker, ja zelfs zeep!

Als je eenmaal kakkerlakken in je woning of bedrijfspand hebt, ben je er zomaar niet af. En dat wil je wel, want de beestjes knabbelen overal aan, laten ook overal ontlasting achter en kunnen daarmee ook allerlei infectieziektes bij de mens veroorzaken. 

Kakkerlakken zelf bestrijden is geen goed idee. Je krijgt de plaag er niet onder, want de beestjes zijn taai, zitten op verschillende schuilplaatsen en planten zich in een enorm tempo voort. Beter laat je dat over aan Ted van Deli Hygienetechniek, hij is ‘de specialist als het gaat over kakkerlakken bestrijden in Maastricht!

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Ted, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Een probleem oplossen begint met het erkennen ervan. Als je maar niet van de kakkerlakken afkomt, doe je er goed aan een professional in de arm te nemen. Mijn naam is Ted van Deli Hygienetechniek. Ik ben een ervaren ongediertebestrijder die jou gaat helpen met je probleem. De kakkerlakken zijn gewaarschuwd!

085 - 029 6297
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Maastricht

Kakkerlakkenbestrijding in Maastricht voor een eerlijke prijs

Het zou fijn zijn als we een vaststaand bedrag konden noemen voor de kosten van kakkerlakken bestrijden in Maastricht. Dat kan helaas niet. Daarvoor zijn er te veel factoren die een belangrijke rol spelen bij de aanpak van een kakkerlakkenbesmetting. En die zijn op voorhand niet in te schatten.

Een paar prangende vragen zijn bijvoorbeeld: hoe ernstig is de besmetting? Waar zitten de beestjes? Welke technieken en  producten moeten ingezet worden om jou van de kakkerlakkenbesmetting te verlossen? Hoeveel tijd is Ted kwijt aan het elimineren van alle beestjes? Daarom: zodra Ted bij jou in het pand is geweest voor een inspectie, zal hij met een plan van aanpak komen, waarin is opgenomen wat hij gaat doen, hoe hij het gaat doen, wat ervoor nodig is en wat de totale kosten zijn.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review

Ajm uit Hilversum

Professioneel . Effectief . Vanuit overzicht handelen . Geen onnodig gepraat. En beestjes kwijt .

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Maastricht

Ik zou graag een offerte willen aanvragen om de kakkerlakken in mijn huis in Maastricht te bestrijden. Ze zitten achter mijn koelkast en ik krijg ze niet weg. Ook kruipen ze weg onder mijn laminaat. Ik weet niet wat ik moet doen. Met vriendelijke groet.

4 jaar geleden

Limburg • Maastricht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder