Kakkerlakkenbestrijding Roosendaal

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakkenbestrijding Roosendaal staat klaar om jou de helpende hand toe te steken bij het oplossen van je kakkerlakkenbesmetting. Onze kakkerlakkenbestrijder in Roosendaal is speciaal geselecteerd op zijn vakkennis en ervaring en is dus de aangewezen man om jou snel van de kakkerlakken te komen verlossen. Bel of mail René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding nu en maak direct een afspraak!

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Roosendaal

Kakkerlakken bestrijden in Roosendaal, daar zocht je op. En wie zoekt, die vindt. Ook in dit geval, je bent uitgekomen bij je beste optie: René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Als lid van het landelijk netwerk Beestjes Kwijt is Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding de beste kakkerlakkenbestrijder in Roosendaal. Als je belt met René, of als je het contactformulier invult, dan is een afspraak voor een grondige inspectie zo gemaakt. Daarna is het gauw gedaan met de kakkerlakken, want René gaat deskundig te werk en elimineert ze allemaal: beestjes en eitjes.

Kakkerlakken bestrijden in Roosendaal

René voorziet jou van professionele bestrijding!

Het West-Brabantse Roosendaal vervult een belangrijke internationale logistieke functie, vanwege de ligging op de grens van Nederland en België. Daarnaast heeft de stad een groot station aan het spoortraject Amsterdam-Parijs-Londen. Om die reden hebben veel grote bedrijven zich in Roosendaal gevestigd met een logistiek centrum, zoals bijvoorbeeld DHL, Jan de Rijk Logistics, snoepgigant Red Band/Cloetta en Primark.

Reken maar dat dit soort bedrijven het directe telefoonnummer hebben van René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding voor het geval er - bijvoorbeeld - Kakkerlakkenbestrijding in Roosendaal nodig is.

Ook jij kunt te maken krijgen met kakkerlakken. Als dat het geval is, doe je er goed aan dit heel serieus te nemen en even een belletje aan René te wagen. Hij kan je vertellen of je inderdaad met kakkerlakken te maken hebt en als hij twijfelt, kan hij langskomen voor een inspectie.

Mocht het daadwerkelijk om kakkerlakken gaan, dan maakt René een plan van aanpak. Als je met dat plan akkoord gaat, mag je ervan uitgaan dat alles goedkomt; je hebt immers dé specialist in het bestrijden van kakkerlakken in Roosendaal ingeschakeld.

Door de kakkerlakken te bestrijden bescherm je je gezin, collega’s of klanten tegen de bacteriën en virussen die kakkerlakken op ze over kunnen brengen. Dat kan door middel van indirect contact: door de lucht of door aanraking van elementen die sporen van speeksel, urine of ontlasting bevatten. En aangezien kakkerlakken ‘s nachts je hele pand doorkruisen kan dat zomaar! Wacht dus niet, maar bel [p

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

René, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Je komt niet van die ellendige kakkerlakken af? Ik snap het! Mijn naam is René en ik ben van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Ik heb er mijn vak van gemaakt om kakkerlakken te bestrijden in Roosendaal. Vul het aanvraagformulier in of bel me gewoon, dan kom ik kijken hoe ik jou snel van je kakkerlakkenbesmetting kan verlossen.

085 - 029 6297
Logo evm

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Roosendaal

Succesvolle kakkerlakkenbestrijding in Roosendaal tegen een net tarief

Op voorhand een prijs geven, dat is onmogelijk als het gaat over de kosten van kakkerlakken bestrijden in Roosendaal. Er zijn namelijk veel variabelen waar de kakkerlakkenbestrijder rekening mee moet houden. In een eerste telefonisch onderhoud met René zal hij aangeven dat een inspectie nodig is, bij je thuis of in je bedrijf, om de ernst van de kakkerlakkenbesmetting te kunnen beoordelen.

Hij zal dan tevens trachten de volledige kakkerlakkenpopulatie in kaart te brengen. Hoeveel zijn het er? Waar zitten ze? Zitten ze op moeilijk bereikbare plaatsen? Welke materialen en middelen zijn er nodig? En hoeveel tijd is René eraan kwijt? Een kakkerlakkenpopulatie uitroeien is een vrij complex verhaal. Toch mag je van twee zaken overtuigd zijn: je krijgt een faire prijs en René zal niet rusten voordat hij de allerlaatste kakkerlak om zeep heeft geholpen.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Roosendaal

Ik denk dat we kakkerlakken hebben. Ze zitten iedere keer bij de roosters van de ramen. In iets meer dan een week tijd bijna 25 gevangen met een papiertje en gelijk door toilet gespoeld. Graag zou ik willen dat er een kakkerlakkenbestrijder langskomt in Roosendaal om dit probleem te bestrijden.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Roosendaal •

Deze week een kakkerlak verwijderd met een kruimeldief. Weet niet of er nog wat residu is achtergebleven, eitjes of waar deze vandaan is gekomen. Hij kroop ineens voorbij over de bank. Is het mogelijk een controle te laten uitvoeren en dan eventueel de kakkerlakken te laten bestrijden in mijn woning in Roosendaal? Zo ja, wat zijn hiervan dan de kosten?

4 jaar geleden

Noord-Brabant • Roosendaal •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder