Kakkerlakkenbestrijding Spijkenisse

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakkenbestrijding Spijkenisse staat klaar om jou de helpende hand toe te steken bij het oplossen van je kakkerlakkenbesmetting. Onze kakkerlakkenbestrijder in Spijkenisse is speciaal geselecteerd op zijn vakkennis en ervaring en is dus de aangewezen man om jou snel van de kakkerlakken te komen verlossen. Bel of mail René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding nu en maak direct een afspraak!

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Spijkenisse

Kakkerlakken bestrijden in Spijkenisse, daar zocht je op. En wie zoekt, die vindt. Ook in dit geval, je bent uitgekomen bij je beste optie: René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Als lid van het landelijk netwerk Beestjes Kwijt is Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding de beste kakkerlakkenbestrijder in Spijkenisse. Als je belt met René, of als je het contactformulier invult, dan is een afspraak voor een grondige inspectie zo gemaakt. Daarna is het gauw gedaan met de kakkerlakken, want René gaat deskundig te werk en elimineert ze allemaal: beestjes en eitjes.

Kakkerlakken bestrijden in Spijkenisse

Kakkerlakkenbestrijding in Spijkenisse: bel René!

René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding is jouw man als je kakkerlakken moet bestrijden in Spijkenisse. In het centrum van ‘Spikri’ of ‘Spike City’ wordt al enkele jaren flink gebouwd. Oudere panden gaan op de schop of worden gesloopt en maken plaats voor nieuwe woningbouwprojecten of bedrijfspanden.

Bij dat soort projecten is het  altijd oppassen geblazen met ongedierte. Het dacht zijn plaatsje wel gevonden te hebben als ineens de moker hun onderkomen aan barrels slaat. Kakkerlakken (maar ook andere beestjes) moeten dus op zoek naar nieuwe woonruimte en in hun zoektocht kijken ze uit naar woningen of bedrijfspanden waar het lekker ruikt (eten!) en waar ze relatief gemakkelijk naar binnen kunnen glippen. 

Zorg dat het jouw woning of bedrijfspand niet is! Controleer je pand dus goed op gaten, scheuren en kieren en maak ze dicht, zodat de kakkerlakken gewoonweg niet binnen kunnen komen. Zorg verder dat je hygiënisch leeft en dat je geen etenswaren of -resten laat slingeren. Haal de (salon-)tafel af voor je gaat slapen, doe alles in de vaatwasser of doe de vaat, maar zorg in elk geval voor een schone keuken!

Als je dan toch de pech hebt dat kakkerlakken jouw onderkomen hebben uitgekozen om zich te vestigen, dan moet je er iets aan doen. Je wilt immers voorkomen dat jij, je huisgenoten of je collega’s ziek worden door de bacteriën en virussen die de beestjes verspreiden. Bel dan René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Hij is de specialist in kakkerlakkenbestrijding voor Spijkenisse en omgeving. Hij bestrijdt de beestjes snel en effectief, zodat je snel van je probleem af bent.

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

René, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Je komt niet van die ellendige kakkerlakken af? Ik snap het! Mijn naam is René en ik ben van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Ik heb er mijn vak van gemaakt om kakkerlakken te bestrijden in Spijkenisse. Vul het aanvraagformulier in of bel me gewoon, dan kom ik kijken hoe ik jou snel van je kakkerlakkenbesmetting kan verlossen.

085 - 029 6297
Logo evm

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Spijkenisse

Succesvolle kakkerlakkenbestrijding in Spijkenisse tegen een net tarief

Op voorhand een prijs geven, dat is onmogelijk als het gaat over de kosten van kakkerlakken bestrijden in Spijkenisse. Er zijn namelijk veel variabelen waar de kakkerlakkenbestrijder rekening mee moet houden. In een eerste telefonisch onderhoud met René zal hij aangeven dat een inspectie nodig is, bij je thuis of in je bedrijf, om de ernst van de kakkerlakkenbesmetting te kunnen beoordelen.

Hij zal dan tevens trachten de volledige kakkerlakkenpopulatie in kaart te brengen. Hoeveel zijn het er? Waar zitten ze? Zitten ze op moeilijk bereikbare plaatsen? Welke materialen en middelen zijn er nodig? En hoeveel tijd is René eraan kwijt? Een kakkerlakkenpopulatie uitroeien is een vrij complex verhaal. Toch mag je van twee zaken overtuigd zijn: je krijgt een faire prijs en René zal niet rusten voordat hij de allerlaatste kakkerlak om zeep heeft geholpen.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Ajm uit Hilversum

Professioneel . Effectief . Vanuit overzicht handelen . Geen onnodig gepraat. En beestjes kwijt .

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Ilse uit Breda

In verband met een zware kakkerlakken plaag en bed wantsen contact gehad met mark vennink. Dhr. Is zeer professioneel, vriendelijk in contact en alles...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Spijkenisse

Ik vrees dat ik met kakkerlakken zit, ik heb hier nooit last van gehad maar sinds 2 weken heb ik 2 beesten dood geklopt. Daarom ben ik gaan zoeken hoe deze eruit zien en het komt overeen met de foto's die ik heb gezien. Ze hebben op hun schild strepen. Langs de buitenkant van het raam zit er ook nog 1 en vrees dat deze ook nog gaat binnen komen. Kan u mij aub contacteren met de nodige informatie over de kakkerlakkenbestrijding in Spijkenisse.

3 jaar geleden

Zuid-Holland • Nissewaard •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder