Kakkerlakkenbestrijding Venlo

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Ach nee toch! Kakkerlakken! Die wil je kwijt. En snel ook! Kakkerlakkenbestrijding Venlo kan je erbij helpen. Door zijn ervaring en vakkennis weet onze kakkerlakkenbestrijder in Venlo, Harrie van Faunatec Plaagdier Management, precies wat hem te doen staat om jou permanent van die ellendige beestjes te verlossen. Bel of mail Harrie snel om een afspraak te maken.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
5+ jaar ervaring
5.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Venlo

Harrie van Faunatec Plaagdier Management staat 24/7 klaar om jou te helpen met het bestrijden van kakkerlakken in jouw woning of bedrijf. Als je de aanwezigheid van de beestjes geconstateerd hebt, is het belangrijk om snel tot actie over te gaan, om verdere verspreiding van de kakkerlakken te voorkomen. Bel Harrie in Venlo direct of vul het contactformulier in, dan zal hij contact met jou opnemen. Hij komt dan om een inspectie in jouw woning of bedrijfspand te doen om daarna met een actieplan te komen teneinde jouw pand vakkundig kakkerlakkenvrij te maken.

Kakkerlakken bestrijden in Venlo

De beste kakkerlakkenbestrijding in Venlo? Harrie!

Venlo, een groene en levendige historische stad aan de Maas. Je kunt er lekker eten en drinken. Er is volop cultuur en kunst te bezichtigen en er vinden tal van aantrekkelijke evenementen plaats. Helaas komt het ook wel eens voor dat er ongedierte bestreden moet worden. Met een inwoneraantal van 100.536 zijn kakkerlakken bijna niet te voorkomen in de Limburgse stad. Er moet dus regelmatig actie worden ondernomen door Harrie van Faunatec Plaagdier Management.

De meest voorkomende kakkerlak in Nederland is de Duitse soort. Met name in Venlo moet Harrie deze kakkerlakken bestrijden. Niet gek, aangezien Venlo zich vlak aan de Duitse grens bevindt. Zo nu en dan constateert men ook de ‘Amerikaanse’ variant. Deze zouden zich via koffers vanuit tropische vakantieoorden in Nederland hebben kunnen vestigen. Het kruipend ongedierte komt naar binnen door gaten, scheuren en kieren in onze panden. Zorg er dus voor dat deze gedicht worden. Kakkerlakkenbestrijding Venlo komt deze vorm van slecht onderhoud vaak tegen en dat is onnodig.

Er zijn nog talloze manieren te bedenken hoe kakkerlakken je huis binnen kunnen dringen. De meest voorkomende manier is via je vakantiebagage, vooral als je net een tropische vakantiebestemming hebt bezocht. Wees hier dus alert op en voorkom zo een kakkerlakkenplaag in Venlo.

Terroriseert een kakkerlakkenplaag jouw woning of bedrijfspand? Neem dan direct contact op met Harrie van Faunatec Plaagdier Management. Hij voorziet je van een uitstekende bestrijding en geeft advies om een kakkerlakkenplaag in de toekomst te voorkomen. Wacht niet langer en bel of mail hem vandaag nog! 

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Harrie, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Als je een vakman nodig hebt om eindelijk eens van die kakkerlakken in je woning of bedrijfspand af te komen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik heet Harrie en ben van Faunatec Plaagdier Management. Bel me of vul het contactformulier in, dan kom ik je helpen met je kakkerlakkenbesmetting!

085 - 029 6297
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Venlo

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Venlo helpt je voor een faire prijs

We zouden je met liefde en plezier het bedrag willen noemen dat je kwijt bent aan het bestrijden van kakkerlakken in Venlo, meer specifiek: in jouw woning of bedrijfspand. Dat gaat helaas niet. De kakkerlakkenbestrijder in Venlo - Harrie - komt eerst de situatie ter plaatse bekijken. Pas als hij de hele kakkerlakkenbesmetting goed in beeld heeft, kan hij bepalen wat erbij komt kijken om alle beestjes en de eitjes te verwijderen.

Om definitief van je kakkerlakkenbesmetting af te komen zullen werkelijk alle kakkerlakken verwijderd moeten worden. Blijft er één bevrucht vrouwtje zitten of wordt er een eipakket over het hoofd gezien, dan is de kans groot dat je binnen korte tijd wéér met hetzelfde probleem zit. Harrie zal na de inspectie met een gedegen bestrijdingsplan komen, waarin ook de kosten zijn opgenomen.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review

Ajm uit Hilversum

Professioneel . Effectief . Vanuit overzicht handelen . Geen onnodig gepraat. En beestjes kwijt .

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Venlo

Binnenkort volgen hier problemen van andere klanten uit Venlo die inmiddels weer vrij van kakkerlakken zijn.

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder