Kakkerlakkenbestrijding Zaandam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Je hebt kakkerlakken aangetroffen. Nu wil je ervan af. Logisch. Dan zit je hier goed. Wij hebben de beste vakman van Kakkerlakkenbestrijding in Zaandam geselecteerd. Gert van Point Pest Control heeft een dot aan ervaring en weet als geen ander waar de kakkerlakken zich bevinden en hoe hij ze het beste kan bestrijden. Bel of mail dus snel met jouw lokale kakkerlakkenbestrijder in Zaandam!

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Zaandam

Je zoekt een vakman die kakkerlakken kan bestrijden in Zaandam? Gert van Point Pest Control is namens de landelijke organisatie Beestjes Kwijt dé specialist in jouw regio op het gebied van kakkerlakkenoverlast. Bel Gert direct of vul het contactformulier in en je bent op de goede weg om tot een efficiënte oplossing voor jouw kakkerlakkenbesmetting te komen. Gert maakt een afspraak met je, komt langs voor een inspectie en stelt vervolgens een actieplan op om alle beestjes zo snel mogelijk op te ruimen.

Kakkerlakken bestrijden in Zaandam

Gert, topper in kakkerlakkenbestrijding

Zaandam maakt sinds 1974 deel uit van de gemeente Zaanstad. Van de samengevoegde dorpen en steden is Zaandam veruit de grootste. En wie Zaandam zegt, zegt Albert Heijn. De supermarktketen zoals we die nu kennen begon als kruidenierszaakje in Oostzaan.

Albert Heijn nam 187 het zaakje over van vader Jan Heijn en acht jaar later opende hij zijn eerste filiaal in Purmerend. Albert Heijn groeide daarna uit tot een mega-concern met Ahold als moederbedrijf. Kakkerlakkenbestrijding Zaandam zag het allemaal gebeuren, druk als men het ook had met het bestrijden van ongedierte in de fabrieken voor beschuit, drop, koffie, thee, wijn en andere producten die langs de Zaan werden opgericht.

Je kunt je voorstellen dat voor nietsontziende veelvraten de distributiecentra van Albert Heijn maar wát interessant vonden! Kakkerlakken eten namelijk alles. Vinden ze geen koekjes, dan eten ze een olievlekje, een kruimeltje of zeep. En vinden ze helemaal niets meer, dan eten ze elkaar op. Zo zijn ze ook nog. Dat betekent tevens dat als je ze in je woning of bedrijfspand hebt, ze daar zijn om te blijven. Je zult ze dus moeten bestrijden om het gevaar van infectieziekten, die ze met zich meebrengen, uit te bannen.

Gert van Point Pest Control is onze topper in het bestrijden van kakkerlakken in Zaandam en omstreken. Als je een kakkerlakkenplaag in je woning of bedrijfspand hebt, is het verstandig om contact met hem te zoeken. Hij lost je kakkerlakkenprobleem in Zaandam gegarandeerd op. En let op: wacht niet te lang met bellen of mailen, want je probleem wordt elke dag groter...

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Gert, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Je zit met je handen in het haar? Rustig maar, bel of mail me gewoon en ik kom je helpen met jouw kakkerlakkenbesmetting. Mijn naam is Gert van Point Pest Control en ik ben specialist in kakkerlakken bestrijden te Zaandam. Ik kom langs voor een inspectie, maak een actieplan en ga je van de beestjes verlossen.

085 - 029 6297
Logo cpmv Logo vca

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Zaandam

Jouw kakkerlakkenbestrijder helpt je voor een eerlijke prijs

Gert zou je met liefde en plezier op voorhand een prijs noemen voor het oplossen van een kakkerlakkenbesmetting. De kosten voor kakkerlakkenbestrijding in Zaandam zijn evenwel afhankelijk van een aantal factoren die ook nog eens variëren. Het is daarom essentieel dat Gert een inspectie kan uitvoeren in het besmette pand. Hij zal moeten uitvinden hoe ernstig de besmetting is en hoe moeilijk het zal zijn om alle kakkerlakken te vinden én te elimineren.

Door middel van een inspectie kan Gert bepalen welke technieken hij het beste kan toepassen en welke bestrijdingsmiddelen er nodig zijn. Als hij dat allemaal goed in kaart heeft, verwerkt hij dat in een plan van aanpak, waarin ook de totaalprijs voor de behandeling is opgenomen. Als jij vervolgens met dit plan akkoord gaat, weet je in elk geval zeker dat je binnen afzienbare tijd van de kakkerlakken af bent!

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

H.j. uit Hilversum

Probleem zat eigenlijk bij de buren maar is door aob perfect opgelost. De aob-mederwerker was perfect op tijd en gaf veel informatie over ongedierte b...

Lees de hele review

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Zaandam

Ik woon in het centrum van Zaandam. Ik zag 2 weken geleden iets in mijn ooghoek voorbij schieten. En dat was een kakkerlak! Die heb ik toen doodgemaakt, ik las op Google dat het een fabel was dat er dan gelijk meer komen. Maar ik trek net mijn bestekla open en ik zie een kleine kakkerlak. Dus ik begin mij nu echt zorgen te maken. Ik begreep dat ze ook ziektes met zich meebrengen en kunnen veroorzaken. Dus ik ben er klaar mee en ben bang dat er meer zitten of dat het er meer worden. Wat zijn de kosten om langs te komen en de kakkerlakken te bestrijden in Zaandam? Ik hoor graag van u!

1 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

Ik heb een mini kakkerlak in mijn (net opgeleverde nieuwbouw) woning gevonden. Hij leefde niet meer, maar ik weet vrijwel zeker dat het een kakkerlak is. Wat moet ik nu doen? Ik heb er verder geen meer gevonden maar zo graag willen weten of er een kakkerlakkenbestrijder in Zaandam aanwezig is?

2 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

goedemiddag, ik heb een vraag m.b.t. de kakkerlakken die in mijn pas leegstaande woning zitten. De bewoners die er hiervoor in woonden hebben er niks aan gedaan. Nu heb ik geprobeerd om het zelf te bestrijden alleen is het me niet helemaal gelukt. Het is wel al veel minder geworden. Het gaat om een woning van 74 m2. Ik wil  de gehele woonoppervlak laten bestrijden door een kakkerlakkenbestrijder in Zaandam. Mijn vraag is hoeveel gaat het mij kosten en hoe lang gaat het allemaal duren? Alvast bedankt

2 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

hallo, ik ben verhuist naar een appartement en ben bezig met het verbouwen. Nu heb ik last van super veel kakkerlakken en krijg ze niet weg. Het lijken er wel duizenden en ik vind overal eitjes. Wat gaat de kakkerlakkenbestrijding in Zaandam kosten ?

3 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

Ik woon in een flat en heb vanaf de eerste dag al last van kakkerlakken. Ik weet zeker dat de buren er ook last van hebben. Onze woningbouw vereniging wil hier niks aan doen dus ik wil graag weten hoeveel de kakkerlakkenbestrijder in Zaandam kost.

6 jaar geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder