Kakkerlakkenbestrijding Alphen aan den Rijn

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Je hebt kakkerlakken aangetroffen. Nu wil je ervan af. Logisch. Dan zit je hier goed. Wij hebben de beste vakman van Kakkerlakkenbestrijding in Alphen aan den Rijn geselecteerd. Gert van Point Pest Control heeft een dot aan ervaring en weet als geen ander waar de kakkerlakken zich bevinden en hoe hij ze het beste kan bestrijden. Bel of mail dus snel met jouw lokale kakkerlakkenbestrijder in Alphen aan den Rijn!

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Alphen aan den Rijn

Je zoekt een vakman die kakkerlakken kan bestrijden in Alphen aan den Rijn? Gert van Point Pest Control is namens de landelijke organisatie Beestjes Kwijt dé specialist in jouw regio op het gebied van kakkerlakkenoverlast. Bel Gert direct of vul het contactformulier in en je bent op de goede weg om tot een efficiënte oplossing voor jouw kakkerlakkenbesmetting te komen. Gert maakt een afspraak met je, komt langs voor een inspectie en stelt vervolgens een actieplan op om alle beestjes zo snel mogelijk op te ruimen.

Kakkerlakken bestrijden in Alphen aan den Rijn

Kakkerlakkenbestrijding: bel Gert!

Echte Alphenaren weten het wel: als je kakkerlakken dient te bestrijden in Alphen aan de Rijn, dan bel of mail je Gert van Point Pest Control. Hij is dé expert op het gebied van kakkerlakkerlakkenbestrijding in Alphen aan de Rijn en helpt je snel en effectief.

Kakkerlakken bestrijden moet. De beestjes gaan uit zichzelf niet weg. Ze hebben hun plekje gevonden, bij jou thuis of in je bedrijfspand. Ze konden binnen en vonden eten. Voor kakkerlakken is dat genoeg om hun tenten op te slaan. Als er daarna minder te eten blijkt, dan nemen ze dat voor lief. Kakkerlakken stellen zich tevreden met kruimels, een olievlek, een stukje zeep, wat ze maar ‘voor handen’ krijgen.

Eenmaal gesetteld gaan kakkerlakken hard aan de slag met voortplanting. Van sommige kakkerlakken kan het eipakketje, dat het wijfje draagt, zo’n 30 eitjes bevatten. Na een week of vijf dropt het wijfje het pakketje en hoppakee, 30 kakkerlakken erbij. En als je dan al 30 wijfjes in de kolonie hebt, kan het natuurlijk heel hard gaan.

Dat is slecht nieuws, ook voor jouw familieleden of collega’s, want kakkerlakken dragen allerlei bacteriën en virussen bij zich die ze over kunnen dragen op de mens. En sommige van die ziektekiemen kunnen leiden tot ernstige complicaties! Daarom: doe als de meeste Alphenaren: als je kakkerlakken in Alphen aan de Rijn hebt, bel Gert! Hij helpt je er op deskundige en doortastende wijze van af!

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Gert, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Je zit met je handen in het haar? Rustig maar, bel of mail me gewoon en ik kom je helpen met jouw kakkerlakkenbesmetting. Mijn naam is Gert van Point Pest Control en ik ben specialist in kakkerlakken bestrijden te Alphen aan den Rijn. Ik kom langs voor een inspectie, maak een actieplan en ga je van de beestjes verlossen.

085 - 029 6297
Logo cpmv Logo vca

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Alphen aan den Rijn

Jouw kakkerlakkenbestrijder helpt je voor een eerlijke prijs

Gert zou je met liefde en plezier op voorhand een prijs noemen voor het oplossen van een kakkerlakkenbesmetting. De kosten voor kakkerlakkenbestrijding in Alphen aan den Rijn zijn evenwel afhankelijk van een aantal factoren die ook nog eens variëren. Het is daarom essentieel dat Gert een inspectie kan uitvoeren in het besmette pand. Hij zal moeten uitvinden hoe ernstig de besmetting is en hoe moeilijk het zal zijn om alle kakkerlakken te vinden én te elimineren.

Door middel van een inspectie kan Gert bepalen welke technieken hij het beste kan toepassen en welke bestrijdingsmiddelen er nodig zijn. Als hij dat allemaal goed in kaart heeft, verwerkt hij dat in een plan van aanpak, waarin ook de totaalprijs voor de behandeling is opgenomen. Als jij vervolgens met dit plan akkoord gaat, weet je in elk geval zeker dat je binnen afzienbare tijd van de kakkerlakken af bent!

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Ajm uit Hilversum

Professioneel . Effectief . Vanuit overzicht handelen . Geen onnodig gepraat. En beestjes kwijt .

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Floris uit 's-gravendeel

Erg tevreden. Snel, deskundig en zeer klantvriendelijk.

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Alphen aan den Rijn

Binnenkort volgen hier problemen van andere klanten uit Alphen aan den Rijn die inmiddels weer vrij van kakkerlakken zijn.

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder