Kakkerlakkenbestrijding Leiden

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakkenbestrijding Leiden is de ongediertebestrijder bij uitstek om jou snel van je kakkerlakkenbesmetting af te helpen. De vakkennis en ervaring van Hans van RULO Ongediertebestrijding staan garant voor een snelle en doeltreffende actie om jouw woning of bedrijf kakkerlakkenvrij te maken. Heb je dringend behoefte aan een professionele kakkerlakkenbestrijder in Leiden, bel of mail hem snel, dan komt alles goed.

9

Snel weer vrij van kakkerlakken?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende kakkerlakkenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 6297
15+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Kakkerlakken Bestrijden 

Jouw kakkerlakkenbestrijder in Leiden

Zag je een kakkerlak wegschieten in je keuken of opslagruimte? Dan heb je behoefte aan een specialist in het bestrijden van kakkerlakken in jouw woonplaats Leiden. Vul het contactformulier in of bel Hans van RULO Ongediertebestrijding direct om een afspraak te maken. Na een grondige inspectie ter plaatse komt Hans met een plan van aanpak om jouw pand zo snel mogelijk volledig vrij van kakkerlakken te maken. RULO Ongediertebestrijding is onderdeel van het landelijk netwerk Beestjes Kwijt en als zodanig gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Bel ze vandaag nog!

Kakkerlakken bestrijden in Leiden

Je woning ontzet door Kakkerlakkenbestrijding Leiden

Op 3 oktober wordt al sinds 1886 de verjaardag van het Leidens Ontzet gevierd. Leiden werd in 1573 belegerd door de Spanjaarden onder aanvoering van Alva. Het beleg werd doorbroken doordat Willem van Oranje de dijken doorstak. In de 21e eeuw vinden er nog steeds belegeringen plaats in Leiden, maar dan door kakkerlakken. Het is aan Hans van RULO Ongediertebestrijding om dat beleg te doorbreken. En wees gerust, het doorsteken van de dijken behoort niet tot zijn methodes.

Het grote feest dat Leiden op 3 oktober viert, speelt kakkerlakken in de kaart. De traditionele hutspot met klapstuk of rookworst belandt deels op straat of in niet goed afgesloten afvalbakken. Zodra het feestmaal verorberd is, gaan de kakkerlakken - maar ook andere vormen van ongedierte - op zoek naar ander voedsel. Ze zoeken dat in huizen of bedrijfspanden, misschien wel het jouwe...

Mocht je met een kakkerlakkenplaag te maken hebben, dan móet je dat bestrijden. Kakkerlakken dragen namelijk allerlei bacteriën en virussen bij zich die ze door middel van direct of indirect contact op de mens kunnen overbrengen. Dat kan leiden tot ernstige complicaties. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon vies: kakkerlakken die aan je etenswaren zitten en uitwerpselen die je overal terugvindt.

Professioneel kakkerlakken bestrijden is dan het devies en dat laat je verrichten door Hans, de beste kakkerlakkenbestrijder van Leiden en omstreken. Ga niet zelf lopen rommelen, want het kost je veel tijd, ergernis en zeer waarschijnlijk meer geld dan een professionele bestrijding! Bel Hans gewoon, dan wordt jouw woning of bedrijfspand met zekerheid ontzet.

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Onze effectieve werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je kakkerlakken af!

9

Hans, aangenaam

Jouw kakkerlakkenbestrijder

Mijn naam is Hans van RULO Ongediertebestrijding en ik begrijp heel goed dat je de kakkerlakken en hun viezigheid helemaal beu bent. Bel me gewoon of vul het contactformulier in, dan maken we direct een afspraak voor een inspectie. Ik kom dan met een actieplan en ga je vervolgens van je probleem afhelpen.

085 - 029 6297
Logo evm Logo vca

Kosten kakkerlakkenbestrijding in Leiden

Jouw kakkerlakkenbestrijder helpt je voor een vriendelijke prijs

De kosten voor kakkerlakkenbestrijding in Leiden zijn niet 1,2,3 te bepalen. Dat komt omdat het bestrijden van die beestjes best een gecompliceerde zaak is én dat er nooit gelijke gevallen zijn. De kakkerlakken kunnen zich namelijk op de gekste plaatsen verstoppen en ze allemaal opsporen neemt al flink wat tijd in beslag. In je intakegesprek met Hans stelt hij je voor om een inspectie te doen in jouw woning of bedrijfspand.

Aan de hand van hetgeen hij constateert tijdens de inspectie kan de bestrijder wél met een prijs komen, omdat hij dan weet hoe ernstig de besmetting is en wat erbij komt kijken om deze te bedwingen. Je kunt daarbij denken aan materialen, middelen en uren. Je moet er verder rekening mee houden dat Hans na de bestrijdingssessie nog eens op controle moet komen om zich ervan te vergewissen dat de besmetting is bedwongen.

085 - 029 6297
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
810 beoordelingen

Jelte uit Rotterdam

In twee weken tijd op onverklaarbare reden drie kakkerlakken in huis gevonden. Zo in contact gekomen met mark vennink. Hij was gelukkig snel beschikba...

Lees de hele review

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Patricia uit Schiedam

Probleem werd super snel behandeld. Vriendelijke man en hebben nergens last meer van! Echte aanrader!

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende kakkerlakkenproblemen in Leiden

Wij hebben in ons studentenhuis (5 meiden) nu 2x een kakkerlak gezien. Het is een oud huis met veel kieren en gaatjes. We willen graag snel actie ondernemen en vragen ons af of er in Leiden een kakkerlakkenbestrijder is die ons kan helpen en een offerte kan opstellen.

10 maanden geleden

Zuid-Holland • Leiden •

We hebben kakkerlakken in ons keukenblokje en onze keukenkast. Kunt u een offerte uitbrengen voor het laten bestrijden van deze kakkerlakken?

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Leiden •

We denken dat er in de muren van deze woning kakkerlakken zit. Ik werd vanochtend namelijk wakker door klikgeluiden en er ligt een lijkje bij de voedsellade. Is er een kakkerlakkenbestrijder in Leiden die ons van dienst kan zijn?

3 jaar geleden

Zuid-Holland • Leiden •

Ik ben net verhuisd en ik heb kakkerlakken in mijn huis in Leiden ontdekt, deze lopen rond in de open keuken van de woonkamer. Ik zie er ongeveer 3/4 per dag en ik heb ze tot nu toe opgezogen met de stofzuiger. Het huis bestaat uit een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. De kakkerlakken heb ik alleen nog in de keuken gezien. Behalve het opzuigen van de kakkerlakken heb ik er verder nog niks aan gedaan. Kan u misschien iemand langs sturen in Leiden om te kijken of deze kakkerlakken te bestrijden zijn?

4 jaar geleden

Zuid-Holland • Leiden •

In onze kleine eengezinswoning lopen overal kakkerlakken rond, waarschijnlijk door de chinese eettentjes en bioscoop in de straat. Gemeente zegt geen bestrijding in te willen zetten (ondanks dat het een probleem in de wijk is) aangezien er "geen risico voor de volksgezondheid" is. Graag zou ik van u vernemen wat er mogelijk is qua kakkerlakkenbestrijding, welke middelen jullie exact in willen zetten en welke mogenlijkheden er zijn om de gemeente te "dwingen" om tot wijkbestrijding over te gaan in Leiden. 

5 jaar geleden

Zuid-Holland • Leiden •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder